影視娛樂

跳至

首頁
12345...54

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有無人開左? 睇左2 集,都ok
attach1/tmp/phpP1AhwB
attach2/tmp/phpNvrf8E
attach3/tmp/phpPEByKI
attach4/tmp/phpZcW6mM

伯爵府

好媽媽勳章

我睇左兩集呀! 我仲以為無人睇, 我覺得好好睇, 男女一都做得好, 又有笑位。唔知最後結局怎樣。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

會睇呀, 準備開, 好睇嗎? 我要睇男主
[img=500,400][/img]

珍珠宮

htts 發表於 24-4-10 14:30
睇咗第一集, 好感觸, 我都想時光倒流.

另, 一開場有少時嘅說出你的願望

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

은우수호 發表於 24-4-10 16:31

睇完第二集,覺得第一集嘅男主好心酸,尤其佢solo 果part

寶石宮

iwff 發表於 24-4-10 14:55
我睇左兩集呀! 我仲以為無人睇, 我覺得好好睇, 男女一都做得好, 又有笑位。唔知最後結局怎樣。 ...

我想he 呀, 但d 人話係雙穿越,唔知會點

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-10 15:46

我覺得ok, 我中左男主毒

伯爵府

好媽媽勳章

miu~miu 發表於 24-4-10 15:46

我都係因為男一邊佑錫而開來睇, 之前睇"大力女子姜南順" 才認識他, 覺得他奸起來有種吸引力, 跟住去睇他的電影"廿世紀少女" 都好好睇, 他扮學生都做得幾似

伯爵府

好媽媽勳章

htts 發表於 24-4-10 16:35
我想he 呀, 但d 人話係雙穿越,唔知會點

好似話女一會兩邊穿越, 要併命守護男一, 好想快D 睇哂佢, 唔知會點發展落去。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 24-4-10 16:31

我都想時光倒流

珍珠宮

htts 發表於 24-4-10 16:35
我覺得ok, 我中左男主毒
睇左兩集就中? 定之前已經中左毒
男主真係幾唔錯, 又高大

珍珠宮

iwff 發表於 24-4-10 16:40
我都係因為男一邊佑錫而開來睇, 之前睇"大力女子姜南順" 才認識他, 覺得他奸起來有種吸引力, 跟住去睇他 ...
大力女子個樣差左D , 太瘦, 塊面笠哂咁, 廿世紀靚仔好多 喱套劇D 相靚仔返

珍珠宮

htts 發表於 24-4-10 16:34
睇完第二集,覺得第一集嘅男主好心酸,尤其佢solo 果part
男主爬到上頂流, 但唔開心.

原本冇留意有呢套, 但佢上完兩集, 套劇喺韓網論壇theqoo上咗hot版, 所以即刻開嚟睇, 好彩冇走寶.

寶石宮

iwff 發表於 24-4-10 16:40
我都係因為男一邊佑錫而開來睇, 之前睇"大力女子姜南順" 才認識他, 覺得他奸起來有種吸引力, 跟住去睇他 ...

same same

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-10 17:05
男主爬到上頂流, 但唔開心.

原本冇留意有呢套, 但佢上完兩集, 套劇喺韓網論壇theqoo上咗hot版, 所以即刻開 ...

但我覺得有d 燒腦

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-10 16:56
大力女子個樣差左D , 太瘦, 塊面笠哂咁, 廿世紀靚仔好多 喱套劇D 相靚仔返
...

呢套ok

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-10 16:52
睇左兩集就中? 定之前已經中左毒
男主真係幾唔錯, 又高大

好高,但同惠搵允都有cp 感
.第2 集真係好冧

珍珠宮

htts 發表於 24-4-10 19:37
好高,但同惠搵允都有cp 感
.第2 集真係好冧

189 啊

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-4-10 14:30

點止ok咁簡單,直頭冧c人

男爵府

回覆樓主:

睇左兩集好好睇 ,係呢期覺得最好睇既劇,好sweet

之前睇過兩套男主既劇都無感,但睇大力女覺得佢幾好,呢套更加掂

希望佢上洪錫天寶石

首頁
12345...54

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊