影視娛樂

跳至

首頁
45678...54

尾頁

侯爵府

htts 發表於 24-4-12 12:47
好似,又有d 似想起你

係呀係呀

侯爵府

htts 發表於 24-4-12 14:03
網民話有,佢穿返去救女主(令佢唔好癱)

唔係掛

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 24-4-11 19:23
Thomas金毛嘛~
一路睇, 一路諗, 一定睇過佢啲戲.
啊, 原來係佢, missing 好野黎, 難得第一, 二季都好好睇
[img=500,400][/img]

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-4-12 15:26
啊, 原來係佢, missing 好野黎, 難得第一, 二季都好好睇
99台依家播緊第二季, 我追緊.

好開心呀, 我買到銀優FANCON月尾香港場嘅飛呀...
我今日一見到人就講, 好似個傻婆咁呀.

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 24-4-12 15:28
99台依家播緊第二季, 我追緊.

好開心呀, 我買到銀優FANCON月尾香港場嘅飛呀...
missing 第二季未睇哂? 喱套堅好睇, 兩季我都睇到一穀眼淚 可惜唔係咁多人睇過
嘩, 恭喜哂你, 前唔前呀? 有無得近距離接觸?

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-4-12 15:39
missing 第二季未睇哂? 喱套堅好睇, 兩季我都睇到一穀眼淚 可惜唔係咁多人睇過
嘩, 恭喜哂你, 前唔前 ...
之前跟播睇哂嘞, 但見有廣東話, 咪睇多一次囉.

算前, 買唔到hi bye vvip, 但都買到vip, 喺vvip後三行, 側側地, 唔係正中間.
雖然冇hi bye, 但都可以提早入場睇係佢素顏sound check試咪唱歌仔.

今朝搞咗成兩個鐘先買到, Cityline已經show 咗sold out...

珍珠宮

mr.bb 發表於 24-4-12 12:41
咁你要睇埋男主之前同金裕貞套20世紀少女, 好好睇
完全同意

珍珠宮

woonick 發表於 24-4-12 12:43
係呢套啦唔怪之得咁熟口面
仲有前排套大力女子姜南順

珍珠宮

은우수호 發表於 24-4-12 12:51
都係成條電燈柱咁

侯爵府

miu~miu 發表於 24-4-12 15:45
仲有前排套大力女子姜南順

唔怪之得好熟口面 我認得佢個名

珍珠宮

은우수호 發表於 24-4-12 15:43

算前, 買唔到hi bye vvip, 但都買到vip, 喺vvip後三行, 側 ...
買到已經好好, 真係戥你開心
影多D 靚相呀

男爵府

回覆 miu~miu 的帖子

我都開始睇埋!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

은우수호 發表於 24-4-12 15:43

算前, 買唔到hi bye vvip, 但都買到vip, 喺vvip後三行, 側 ...

勁呀,影多d 優寶靚仔相呀

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-4-12 15:51
買到已經好好, 真係戥你開心
影多D 靚相呀
影相就難啲, 之前試過睇佢, 一拎部手機出嚟, 已經俾實蕉望住, 唔俾影.

P.S. 我當然想影到啦, 但應該唔俾帶大機入場, 入場要check袋.

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

woonick 發表於 24-4-12 15:13
唔係掛

我估係,唔係16 集拍乜? 拍16 集追巴士

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-12 15:57
影相就難啲, 之前試過睇佢, 一拎部手機出嚟, 已經俾實蕉望住, 唔俾影.

P.S. 我當然想影到啦, 但應該唔俾帶 ...

好嚴喎

珍珠宮

woonick 發表於 24-4-12 15:47
唔怪之得好熟口面 我認得佢個名
不過我覺得做姜南順個時太瘦, 塊面太笠無咁好睇, 而家肥返靚仔返哂

珍珠宮

htts 發表於 24-4-12 15:59
好嚴喎
唯有偷雞, 帶定兩部手機, 俾佢收咗一部, 仲有一部spare.

香港場真係天賜, 有香港粉喺佢首爾場同佢講香港冇份, 叫佢嚟香港, 佢話「OK, 我同公司講, 但可能唔得...」
點知得咗, 所以呢場係臨時加, 好愴悴. 同日同場隔離館仲有IU開concert, 一定迫爆.

寶石宮

은우수호 發表於 24-4-12 16:04
唯有偷雞, 帶定兩部手機, 俾佢收咗一部, 仲有一部spare.

香港場真係天賜, 有香港粉喺佢首爾場同佢講香港冇 ...

同場IU? 好少見喎

我覺得佢上次來hk dior event, 應對hk 有好印象

珍珠宮

htts 發表於 24-4-12 16:49
同場IU? 好少見喎

我覺得佢上次來hk dior event, 應對hk ...
佢哋都係同日喺亞博, IU喺一號館, 銀優喺二號館, IU應該一早plan好, 銀優係臨時搵場.

首頁
45678...54

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊