自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

LedTV 發表於 24-4-10 21:35
而家無得比你預覽左個位。再係check in 完成前加購選座

我4/2 飛

咁冇辦法啦。。。廉航係要賺錢嘅

所以有時盡量都減返傳統航空。。。。不過依家就算國泰都冇得預早揀位,想早啲揀位就要俾錢
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

復活節假去程遲了半天online check-in,回程準時,同樣都是天各一方。

珍珠宮

虎到金來勳章

LedTV 發表於 24-4-10 21:28
4月頭online check in 2大2小
派A C D F

原來已經改左,我上年暑假去嘅時候唔鐘意個位可以退番出去再入過,會再派位

珍珠宮

虎到金來勳章

seaheart88 發表於 24-4-10 21:37
咁冇辦法啦。。。廉航係要賺錢嘅

所以有時盡量都減返傳統航空。。。。不過依家就算國泰都冇得預早揀位, ...

我剛easter搭國泰,出發前幾日上去睇下仲有咩位揀,已經得番兩個3連位,即拿拿臨俾錢mark位

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

hellotop 發表於 24-4-10 16:01
有冇發覺依家hk express on line check in打散啲位嚟派,以前一早做check in多數都係相連位,最近幾次都係散 ...

最近係,我復活節去首爾,成班機d人都話打散晒,好多2個既,中間夾唔識個人坐。個個就問可唔可以同中間個個調位

係apps做online checkin就可以睇到派乜位先cfm,但網頁版做睇唔到,要cfm左做好晒online check in先睇到派邊到坐

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 24-4-10 21:50
最近係,我復活節去首爾,成班機d人都話打散晒,好多2個既,中間夾唔識個人坐。個個就問可唔可以同中間個 ...

你講得啱
我前後左右好多家庭都打散晒

我地都係比錢買位先可以一齊坐
就算有小朋友都要左調右調

不過個個一問,全部都成功調到位

複式洋房

啱啱3月同復活節都有飛hke, 一夠鐘checkin佢係由機尾開始派位,冇連位,我就唔要住,再得閒隔幾個鐘再入去睇,最後都有派2個2個連位比我(emoji)

大宅

岩岩復活節前1天去,一到check in 時間,6人派同一行,算好好彩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊