自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

cbeyond 發表於 24-4-11 21:46
認同
所以主題話佩服, 我唔明有乜野應該佩服

佩服佢以前係公衆人物,而家keep 得唔好都敢面對大衆,內心強大,夠自信吧⋯⋯⋯

我就唔會佩服佢,因為如果我咁嘅狀態仲咁若無其事面對所有人,我諗我係已經放棄咗打理自己。唔會係因為我有自信。

翡翠宮

身體健康大於一切!

珊瑚宮

aidan08 發表於 24-4-11 21:49
佩服佢以前係公衆人物,而家keep 得唔好都敢面對大衆,內心強大,夠自信吧⋯⋯⋯

我就唔會佩服佢,因為如 ...

都識講以前, 仲要真係好耐之前了
佢都唔係娛樂圈人好耐了, 佢自己都應該習慣啦
若果係街見到佢, 都係當佢係一般5/6 x歲女士, 望都未必望多眼。
都講唔上佩唔佩服

伯爵府

cbeyond 發表於 24-4-11 21:52
都識講以前, 仲要真係好耐之前了
佢都唔係娛樂圈人好耐了, 佢自己都應該習慣啦
若果係街見到佢, 都係當 ...

但即使係好耐以前,佢始終做過幕前,而家喺D媒體露面,都不免被人評頭品足。所以佢內心係強大嘅!

講真,唔好話女明星,其實現實生活中好多普通人都好注重保養同打扮,我全部比較熟的女性朋友都唔會咁樣見人。佢真係好有自信。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

自然老都係一種美,好過啲人 keep 到成個膠樣蠟像
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

aidan08 發表於 24-4-11 21:59
但即使係好耐以前,佢始終做過幕前,而家喺D媒體露面,都不免被人評頭品足。所以佢內心係強大嘅!

講真, ...

人地係自信, 定懶都未知。
點解咁多人咁了解前藝人?
外國唔似香港咁多平facial做, 佢做護士人工應該唔算太高。
唔少做過藝人已移民回港, keep得唔好, 就話自信, 要佩服, 之後應該唔少要佩服了

珍珠宮

鬼婆係咁,自然美

男爵府

我字窮,我應該講欣賞,唔係佩服!

子爵府

banbanmm 發表於 24-4-11 19:51
唔係個個都以keep得好為目標的。

李綺紅好勁的,後生時有參加鐵人賽,長期暴露喺陽光下,想“keep” 就唔 ...

我有朋友都玩三項鐵人,喜歡戶外運動,同李氣質好似!
人哋樂在其中,何須受人指指點點

珍珠宮

咁我仲認到佢個樣,只係老咗啫,而家睇返佢後生真係好靚好甜!

珊瑚宮

回覆樓主:

笑容好甜,輪廓分明, 係皮膚差咗啲

複式洋房

應該係後生時熱愛運動,被太陽曬得太多,皮膚易衰老。

男爵府

nachoboy 發表於 24-4-11 14:36
54歲李綺紅日前回港,外貌正常地老了不少,
但佢都係好Comfortable咁見人,又唔資整、又冇帶超,非常舒服的 ...

樣本身係靚,不過潔膚防曬呢啲都應該做下,同埋唔知佢皮膚敏感有冇睇醫生。

複式洋房

應該係後生時熱愛運動,被太陽曬得太多,皮膚易衰老。

象牙宮

hair cut?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

esmehouse 發表於 24-4-11 22:17
自然佬都係一種美,好過啲人 keep 到成個膠樣蠟像

佢當自己係一個普通人

伯爵府

君子坦蕩蕩

侯爵府

nachoboy 發表於 24-4-11 15:11
https://www.tvb.com/artiste-news-c/54%E6%AD%B2%E6%B8%AF%E5%A7%90%E6%9D%8E%E7%B6%BA%E8%99%B9%E7%BD%95 ...

後生時真係好靚好甜
選美時嘅對答又率直可愛

男爵府

Lopopo 發表於 24-4-12 09:48
後生時真係好靚好甜
選美時嘅對答又率直可愛

係呀, 佢選港姐個陣, 真係好甜好可愛.
呢個年代, 無乜見過呢種女仔.

感覺李, 做番自己, 無乜所謂個種人,
呢 d 人, 唔造作, 令人好舒服.

人一定會老,
最緊要, 健康自主.

伯爵府

佢本身靚底,正常老去,精精神神企企理理,其實好睇過-般人好多,係同平時搭地鐵見到啲C9比,唔係同明星比,唔好咁harsh 又話佢老又話懶唔keep.

努力keep嘅好似霞姨十0咁又好睇咩?我真係唔識欣賞

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊