自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

noodle_noodle 發表於 24-4-17 01:49
而家好多女仔都戒心好低,我以前後生有女人話埋車我都唔敢,點解而家d女仔咁容易上陌生男屋企,上左去真係 ...
咁如果班妹妹係住公屋居屋嘅,見人哋住私樓梗係會上當啦,有啲見人哋揸架爛鬼二手歐洲車都嘍飯應啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Crystalivy 發表於 24-4-16 20:36
身型高

係lo, 樣不算差,高又大隻。

子爵府

esmehouse 發表於 24-4-17 08:03
靠自己努力讀書好過啦,正正經經搵份工,Touchwood 起碼有咩事都可以養得起自己呀,依度有時都有人 post 話 ...

以前有句說話幾好,有幾多個徐子淇,靠自己,而家我都係,靠人好難

子爵府

esmehouse 發表於 24-4-17 08:09
咁如果班妹妹係住公屋居屋嘅,見人哋住私樓梗係會上當啦,有啲見人哋揸架爛鬼二手歐洲車都嘍飯應啦 ...

我以為係個男仔住公屋都有人上當,原來佢住私樓
但咁都係啫,上去人地嘅地方點知會發生咩事

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

熊熊老婆 發表於 24-4-16 20:02
點解唔報警?

但係琴日有個女仔話上左去第2次

果個其實係咪自願呢
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

noodle_noodle 發表於 24-4-17 08:26
...

個男仔家有d錢
有身材
樣我諗有掛

同埋應該把口好氹得人(喺未得手之前)

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 08:44

果個其實係咪自願呢

第1次唔對路仲上第2次?

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 08:46
個男仔家有d錢
有身材
樣我諗有掛

都係啫,我唔敢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

noodle_noodle 發表於 24-4-17 08:26
...
第一集好似講依個男仔原本住嗰間屋要裝修,所以就租咗一個新嘅私樓,今晚應該會追訪佢,但見佢間屋嘅門口又唔係啲咩新樓或者靚樓。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我又咁諗,啲女仔第二次肯上去,會唔會係受到威嚇呢?

個賤男拍左佢地相同片架喎﹗

有啲強姦受害者,當受到某種威嚇,佢地就易會接二連三咁被強姦既。

若咁,就唔可以一刀切話佢地抵死,話佢地唔自愛喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

esmehouse 發表於 24-4-17 08:53
第一集好似講依個男仔原本住嗰間屋要裝修,所以就租咗一個新嘅私樓,今晚應該會追訪佢,但見佢間屋嘅門口又 ...

賤男本住上水 ,因裝修,租住左大圍 較新屋苑 。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

牛年勳章

crystal媽咪 發表於 24-4-17 08:44

果個其實係咪自願呢

就算係咪自願,有個13歲,都係犯法㗎

翡翠宮

my005 發表於 24-4-17 09:06
賤男本住上水龍 X ,因裝修,租住左大圍 較新屋苑 薈X。

佢媽也賤。偷$。又明知畜牲仔強姦緊人也不阻止!

公爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 08:46
個男仔家有d錢
有身材
樣我諗有掛
樣都有正面無格照。70分應該有

男爵府

D 女仔, 咁易就上男仔屋企.............仲要入埋房.............
仲有個女仔, 無啦啦做咩拎成皮野上去既?
唉!......唔識保護自己....諗住識個男朋友, 點知人地只係當免費餐.................

珊瑚宮

ngwong2 發表於 24-4-17 09:19
佢媽也賤。偷$。又明知畜牲仔強姦緊人也不阻止!

所以真係 [color=var(--JKqx2)]臭罌出臭草﹗ 有咁既阿媽,就出咁既仔﹗垃圾中既垃圾﹗

子爵府

esmehouse 發表於 24-4-17 08:53
第一集好似講依個男仔原本住嗰間屋要裝修,所以就租咗一個新嘅私樓,今晚應該會追訪佢,但見佢間屋嘅門口又 ...

好想睇落去,我琴晚睇重溫先知咁精彩,好睇過d垃圾屋

子爵府

Wingooo 發表於 24-4-17 09:22
D 女仔, 咁易就上男仔屋企.............仲要入埋房.............
仲有個女仔, 無啦啦做咩拎成皮野上去既?
...

我覺得佢地之前以為自己係唯一,諗住自己執到個有錢仔,點知發現咁多女仔都有同樣遭遇先知自己俾人呃左,先唔順氣話俾個男仔呃,其實佢地初頭都係願者上釣,仲要第一次就同人發生關係

pansy888hk    發表於 24-4-18 00:55

寶石宮

noodle_noodle 發表於 24-4-17 08:51
第1次唔對路仲上第2次?

佢話其實已經原諒左佢
不過同個朋友講開 那個朋友到同佢有上床,所以佢先嬲

當然偷影同埋偷錢係唔啱

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:43
佢話其實已經原諒左佢
不過同個朋友講開 那個朋友到同佢有上床,所以佢先嬲

第一次已經偷影,就算佢唔係又食埋個fd都有問題,一定無下次喇,有錢仔就值得原諒嗎?
十幾個女仔,感覺好污垢喎

首頁
23456...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊