自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到旺角百老匯有早場,約11點10分左右,$60. 我已經十幾年冇去戲院睇戲.而家發現阿仔好鍾意戲院睇戲,想投其所好同阿仔拍下拖! 請問大家有冇其他戲院推介?

侯爵府

畀面勳章

j927tijs 發表於 24-4-16 20:22
見到旺角百老匯有早場,約11點10分左右,$60. 我已經十幾年冇去戲院睇戲.而家發現阿仔好鍾意戲院睇戲,想投其 ...

Dpark cinema
早場好平,我睇過38蚊

水晶宮

2024年龍年勳章

見到旺角百老匯有早場,約11點10分左右,$60. 我已經十幾年冇去戲院睇戲.而家發現阿仔好鍾意戲院睇戲,想投其 ...

星期二全日特價,另外每間院線都有早場特價,上網「今日電影」就可以了搵到全港即日上映資料
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

別墅

朗豪坊,早場+果套戲當日第一場,成人$38

水晶宮

回覆樓主:

嘉禾院線,逢星期三的場次係$40

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主:

影藝(銅鑼灣/青衣城/九龍城)逢星期一全日$40(公眾假期除外),中銀信用卡(要用實體咭俾錢)逢星期五&六有買一送一,我夜晚喺九龍城嗰間睇$65兩張飛,好平,用中銀Chill嗰張仲有10%回贈添

大宅

Rita 發表於 24-4-16 20:30
星期二全日特價,另外每間院線都有早場特價,上網「今日電影」就可以了搵到全港即日上映資料
...

多謝你既指教同回覆!

大宅

hfl2000 發表於 24-4-16 20:50
影藝(銅鑼灣/青衣城/九龍城)逢星期一全日$40(公眾假期除外),中銀信用卡(要用實體咭俾錢)逢星期五&六有買 ...

呢個啱用!多謝你咁詳細嘅回覆!

瑪瑙宮

大廚勳章

不如睇21號。。。好似話全線都30

https://www.weekendhk.com/%E8%B3%BC%E7%89%A9%E5%84%AA%E6%83%A0/%E5%85%A8%E6%B8%AF%E6%88%B2%E9%99%A2%E6%97%A5-mcl-%E8%B3%BC%E7%A5%A8%E9%80%A3%E7%B5%90-%E4%B8%8A%E6%98%A0%E9%9B%BB%E5%BD%B1-%E6%94%BE%E6%98%A0%E6%A0%BC%E5%BC%8F-plt-1507706/

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

回覆樓主:

長沙灣MCL
唔使早場大約都係50蚊到。當然有啲會再貴啲但都俾出面平

男爵府

seaheart88 發表於 24-4-17 07:18
不如睇21號。。。好似話全線都30

https://www.weekendhk.com/%E8%B3%BC%E7%89%A9%E5%84%AA%E6%83%A0/%E5% ...

下午好多得返最前幾行,打算睇9點早場,現在仍有好多位。

男爵府

可以上 https://wmoov.com 睇到戲院同票價

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊