自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果比你地揀,鍾意返8放5,9-6定係10-7?

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

9-6

伯爵府

回覆樓主:

有小朋友,8至5
如果單身或冇小朋友 家庭照顧,9-6最好
後生時,廿零歲果啲,鐘意10-7
以上3個時間都返過,8-5最實用

girlbear    發表於 24-4-17 15:29

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

翡翠宮

回覆樓主:

8-5

男爵府

8-5
如果有730-1630, 更好

水晶宮

回覆樓主:

我女彈性上班時間,佢選擇8-5, 朝早港鐵又有6折優惠,又冇咁多人搭。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

8-5

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

8至5好,送完返學直接去返工

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

tingho 發表於 24-4-16 22:06
8-4最好

對、返8放4

宜家份工放4、所以對於我嚟講放5吾好

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tingho 發表於 24-4-16 22:06
8-4最好

少咗個鐘喎,7-4就得

雲母殿

maymay220hk 發表於 24-4-16 22:19
對、返8放4

宜家份工放4、所以對於我嚟講放5吾好

你而家返8-4?咁好既,計返鐘數應該7-4先夠數

子爵府

我返8點30放5點30

都幾好

珍珠宮

Kittymummy 發表於 24-4-16 22:10
我女彈性上班時間,佢選擇8-5, 朝早港鐵又有6折優惠,又冇咁多人搭。

有六折咁多?

https://www.mtr.com.hk/en/customer/main/early_bird.html

水晶宮

終極熊貓 發表於 24-4-16 22:34
有六折咁多?

https://www.mtr.com.hk/en/customer/main/early_bird.html

原來2月開始變左75折
attach0/tmp/php2prIQN

複式洋房

回覆樓主:

我之前返工有8-4、9-5、10-6,最唔鍾意10-6,個日就覺得時間好漫長,差唔多時間個個收工得工自己仲未

伯爵府

如果保證準時收工,8-5,否則o吓o吓變咗8-7就唔好喇

雲母殿

qazwsx123123 發表於 24-4-16 22:37
我之前返工有8-4、9-5、10-6,最唔鍾意10-6,個日就覺得時間好漫長,差唔多時間個個收工得工自己仲未
...

10-6唔係最好咩?少咗一個鐘喎

雲母殿

SullytheMonster 發表於 24-4-16 22:38
如果保證準時收工,8-5,否則o吓o吓變咗8-7就唔好喇

當佢準時放工先啦,不過返八要好早起身

侯爵府

我返9放5半,星期五放5
我已十分滿足感恩

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊