自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係咪假新聞
attach1/tmp/phpA1RpC5

複式洋房

bubblegummy 發表於 24-4-18 21:02
不是,有片睇
https://www.facebook.com/share/v/EgUUaRFjVfknLceq/?mibextid=xfxF2i

我都喺小紅書睇咗啦,勁!為港爭光
attach1/tmp/php1Ov8Fd

yeung_ma    發表於 24-4-20 11:32
fatchu@home    發表於 24-4-19 17:14
登陸火星    發表於 24-4-19 10:40
alau2021    發表於 24-4-18 23:15

複式洋房

cmcn 發表於 24-4-19 00:11
起初對佢地反感,但呢一兩年大部份團員都有明顯進步,代表對職業的專重,開始嘗試睇下佢地d演出。
...

同意,我冇鍾意過佢哋,覺得佢哋唔夠靚仔,不過既然CNN都肯訪問佢哋即係確實係有所肯定的,又唔見佢哋訪問9 loong。李澤楷真係勁,連外國都要俾番幾分薄面佢,搵佢嚟Sell香港可能仲好過政府。

複式洋房

我對小鮮肉冇興趣剩係鍾情勁man型叔趙寅成。不過我覺得上到CNN 又真係好勁喎。喺國際沉寂咗好耐嘅香港起碼可以再次出現喺國際媒體,唔係好事咩?總之而家人哋俾人邀請上去呢啲咁罕有嘅機會的確係事實,呢個討論區咁多嬸嬸大叔葡萄都冇用。希望不久將來9 loong 都可以被人邀請做訪問為港爭光吧,咁就打和super ,9 嬸門就唔駛咁陰陽怪氣了

Mami_08    發表於 24-4-19 16:03

複式洋房

omekmh 發表於 24-4-19 19:32
Mirror 響香港咁勁,點解佢地唔響美國制裁名單上

呢個就係財閥嘅厲害啦,建議搵李澤楷做外交大使力sell 香港鬼佬講到尾有着數俾佢哋唔會同錢作對,佢哋冇咁蠢為啖氣放棄

複式洋房

加菲貓3 發表於 24-4-19 23:26
佢地既歌迷,係機場打交,哩度無人講?

有咩好講?呢個世界咩人都有,但就唔係咩人都可以上到CNN

複式洋房

alau2021 發表於 24-4-19 20:46
要有實力,唔係俾錢就過到羅湖

佢哋嘅實力我唔清楚,真係無乜留意。我比較鍾意女版Collar多啲。不過其實呢件事我最大嘅感覺係背後嘅資源都真係好重要,背後冇/弱資源真係叻到識飛都冇用。冇資源就算過到羅湖都走唔出中國,永遠封印咗喺大陸地區又有乜意思?

複式洋房

alau2021 發表於 24-4-20 00:09
邊個打交?有冇片睇?

你好搞笑,好似如獲至寶咁

複式洋房

ilej 發表於 24-4-20 13:05
你又有道理
我平時上網煲劇唔睇電視
睇新聞都唔睇娛版

周深我聽過,唱歌係幾好聽,衝到出中國都戥佢高興呀,咁點呢?咁就代表Mirror上到CNN唔值得高興嗎?咩邏輯總之多啲人去到西方交流就係好事啦,唔通永遠中西都要敵對好咩?

複式洋房

Anpanmama 發表於 24-4-20 12:11
都明白嘅,鏡嬸習性首先死諗爛諗幫偶像開脫,然後周圍拉人落水,最重要嘅訊息係佢衰我要其他人更衰!
辛苦 ...

是但啦,總之你哋九嬸人格最高尚啦

複式洋房

Anpanmama 發表於 24-4-20 13:27
你嘅世界真係好狹窄,唔鍾意12隻就一定要鍾意9龍?
可惜,水準低嘅人生真係冇得揀
利申: ...

你睇返我之前講過嘅嘢,我夠講到口水乾話我唔係鍾意Mirror囉,咪又係俾你哋班人屈。咁我咪以其人之道還治其人之身屈返你囉

複式洋房

czl115 發表於 24-4-20 13:41
「9衝開post」⋯⋯樓主陷入了沉思

會員木糠布甸話根本鏡粉就唔會係度討論嘅,我明白佢喎,呢度不嬲仇視Mirror所以如果呢度開post會變箭豬害咗偶像,所以其實我根本就唔係Mirror粉絲

我真係講咗好多次我淨係鍾意man嘅人。我鍾意趙寅成!我鍾意年紀大嘅man佬

我開post嘅原因係真係覺得Mirror今次出到去比CNN訪問真係勁,亦都對香港有正面影響。

複式洋房

總結:Mirror同周深一個比CNN邀請做訪問,另一個比聯合國邀請唱歌,兩個都係好事!總之中英關係好就係好事,唔想香港再被外面世界排擠了

BK反駁組既嬸嬸叔叔們都要反省一下,唔好俾偏見害咗香港。有時人哋駁駁吓fade out咗唔代表怕咗你哋人多勢眾或駁輸咗,其實係有點好似「唔好同笨蛋爭論」同一道理,呢點就係我對BK討論區嘅一點感受。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊