美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

先唔好講年齡,成日捱夜、亂食野皮膚同後生比真係有差,望鏡我係有覺得d紋好深,蘋果肌有下垂既跡象,好似畫漫畫d婆婆姨姨有兩團肉dur落黎,點樣可以liftup返?

別墅

我諗要firming一係做ulthera

象牙宮

兔子小姐 發表於 24-4-22 15:40
先唔好講年齡,成日捱夜、亂食野皮膚同後生比真係有差,望鏡我係有覺得d紋好深,蘋果肌有下垂既跡象,好似 ...

蘋果肌有下垂. 面頰兩團肉dur落黎
臉頰肉下垂
保持年輕感,要解決骨質、脂肪及膠原

大美人也都曾出現下垂。近來又後生左。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

大宅

做機好work, 通常做一次已經feel到提番上去, 好飽滿蘋果肌番番黎! 我做過微針, 係即刻見到唔同左

象牙宮

青黃不接 發表於 24-4-23 15:45
做機好work, 通常做一次已經feel到提番上去, 好飽滿蘋果肌番番黎! 我做過微針, 係即刻見到唔同左 ...

微針, 係即刻見到唔同左在那做的?。什么項目?

是以下嗎?
黑科技儀器改善毛孔凹凸洞。[解決底層纖維化]
Bubble 360 1發有3種不同深層微針產生氣穴將骨膠原同補濕精華同時帶到不同深度撐起皮膚。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

做機好work, 通常做一次已經feel到提番上去, 好飽滿蘋果肌番番黎! 我做過微針, 係即刻見到唔同左 ...

做咩?

大宅

係邊度做?微針痛唔痛?Keep到幾耐架…

複式洋房

Sylfirm?

大宅

兔子小姐 發表於 24-4-25 15:29
係邊度做?微針痛唔痛?Keep到幾耐架…
我係試做價$888做咗xxxxblack個童顏施術, 做一個鐘
係覺得有少少拮但唔痛, 做完都無冇傷口可以即刻化妝
美容師話係用微針將d羊膜水精華導入肌膚最底層 所以膠原蛋白 乾燥 鬆弛都即刻ko到
so far而家兩個禮拜都仲keep到

別墅

兔子小姐 發表於 24-4-22 15:40
先唔好講年齡,成日捱夜、亂食野皮膚同後生比真係有差,望鏡我係有覺得d紋好深,蘋果肌有下垂既跡象,好似 ...

年齡愈大皮膚真係差左
不過我keep住唔太夜訓同埋真係有做醫美機,感恩都冇蘋果肌有下垂呢個問題
去俾醫生睇下自己岩做咩先

大宅

青黃不接 發表於 24-4-26 16:28
我係試做價$888做咗xxxxblack個童顏施術, 做一個鐘
美 ...
888做到微針咁抵?!去whatsapp問下點book先

象牙宮

青黃不接 發表於 24-4-26 16:28
美 ...

不用麻膏?
【60分鐘童顏施術韓式面部療程】EXOSOME+羊膜幹細胞有效地讓肌膚再生,改善鬆弛、暗沉、痘印、疤痕、乾燥細紋等肌膚問題。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊