自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

新加坡資深歌手許美靜於4月20日在南京開唱,舉行「夢見見面音樂會」演唱會,卻引起現場觀眾的極大不滿,原來是許美靜原定的演唱時間全長達2個半小時,但她實際有開口唱歌的時長僅約30分鐘,期間有將近1小時被經紀人用來與觀眾進行互動,引發觀眾怨聲載道。

演唱會只唱半個鐘又真係太少,曾比特翻唱《傾城》都唔够原唱淒美動聽 https://www.hk01.com/article/1012514?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
attach0/tmp/phpNLooo0

琥珀宮

syne403 發表於 24-4-22 17:01
新加坡資深歌手許美靜於4月20日在南京開唱,舉行「夢見見面音樂會」演唱會,卻引起現場觀眾的極大不滿,原 ...

佢情緒病左好多年,到而家都未好返就唔好開演唱會啦,呢d行為好不負責任,尤其佢經理人應該好清楚佢情況

珊瑚宮

mandy952 發表於 24-4-22 17:02
佢情緒病左好多年,到而家都未好返就唔好開演唱會啦,呢d行為好不負責任,尤其佢經理人應該好清楚佢情況
...

觀眾大叫退票,經理人即時回應做夢
好差勁
網上有片睇

伯爵府

mandy952 發表於 24-4-22 17:02
...

呢篇報導話佢自己承認精神分裂,演唱會最高票價都要1280元
https://hk.news.yahoo.com/%E3%80%8A%E5%A9%9A%E5%BE%8C%E4%BA%8B%E3%80%8B%E6%8F%92%E6%9B%B2%EF%BD%9C%E3%80%8A%E5%82%BE%E5%9F%8E%E3%80%8B%E5%8E%9F%E5%94%B1%E8%A8%B1%E7%BE%8E%E9%9D%9C%E5%8D%97%E4%BA%AC%E5%80%8B%E5%94%B1%E5%8F%AA%E5%94%B1%E5%8D%8A%E5%80%8B%E9%90%98-%E8%A7%80%E7%9C%BE%E5%8F%AB%E5%9B%9E%E6%B0%B4-%E5%AE%98%E6%96%B9%E4%BB%8B%E5%85%A5%E8%AA%BF%E6%9F%A5-082650521.html

男爵府

回覆樓主:

原定兩個半鐘,實際唱半個鐘,有一個鐘互動,咁仲有一個鐘做咩?

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

新加坡資深歌手許美靜於4月20日在南京開唱,舉行「夢見見面音樂會」演唱會,卻引起現場觀眾的極大不滿,原 ...

何止唱得少,佢係熱門歌全部無唱,有唱果d歌都慘不忍睹,難聽到一個點,網上睇d片我真心好懷疑佢有幾耐無練歌

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

nancy29 發表於 24-4-22 17:14
原定兩個半鐘,實際唱半個鐘,有一個鐘互動,咁仲有一個鐘做咩?

有其他合作顆伴唱

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

覺得佢好可憐,為左個男人事業同健康都輸到一乾二淨

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呃錢

大宅

如果唱唔到兩個幾鐘,應該搵嘉賓充撐下場面

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

完全唔READY去開演唱會, 簡直打爛自己招牌, 為左賺人仔都唔係咁唔專業呀

大宅

uhtcl2006 發表於 24-4-22 17:16
何止唱得少,佢係熱門歌全部無唱,有唱果d歌都慘不忍睹,難聽到一個點,網上睇d片我真心好懷疑佢有幾耐無 ...

咁真係騙案

珊瑚宮

唔足2個半鐘, 並餘歌曲,搵不知名網絡歌手現場唱

珊瑚宮

uhtcl2006 發表於 24-4-22 17:16
何止唱得少,佢係熱門歌全部無唱,有唱果d歌都慘不忍睹,難聽到一個點,網上睇d片我真心好懷疑佢有幾耐無 ...

傾城直接播cd
直頭係大騙案

珍珠宮

減齡達人勳章

有樂隊人唱,有KOL 唱

水晶宮

cbeyond 發表於 24-4-22 17:24
傾城直接播cd
直頭係大騙案

呢單簡直癡線,當年我都好迷佢,我好少買cd,但都有買佢果隻。而家佢咁狀態,我真係寧願佢唔開好過開,完全影響我對佢既觀感

別墅

回覆樓主:

點解會安排得咁差?

公爵府

nobodyfool 發表於 24-4-22 17:17
覺得佢好可憐,為左個男人事業同健康都輸到一乾二淨

其實佢咩事?我淨係知道佢消失左

男爵府

回覆樓主:

回憶總(才)是美好的

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

記得佢之前應該有情緒病,如果佢真係過唔到個壓力都真係唔好逼死佢!
經理人亦都事前應該了解吓情況,話晒觀眾俾錢係有期望,如果之前已經交代咗,觀眾有自己選擇睇定睇,唔會咁樣反效果

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊