自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇bangkok酒店推介?
最緊要靚,方便,房大
最好勁近bts落雨唔洗濕身
價錢無所謂
Thank you

水晶宮

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 20:41
最緊要靚,方便,房大

Eastin grand hotel phayathai ,天橋連住bts,好方便

子爵府

回覆 baby_yee 的帖子

岩岩3月住過 。呢間勁正 。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

樓上介紹係新開。

我鍾意大倉,早餐豐富好食。

珍珠宮

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 20:41
最緊要靚,方便,房大

琴晚住完返嚟Centara Grand central world的Club Suite,睇吓啱唔啱你(頭三張)或者我上次住Rosewood 的One bedroom Suite嗰間都靚嘅,不過就冇咁方便(之後四張)

attach1_sign/tmp/phpjWpNhj
attach2_sign/tmp/phpCrVvmX
attach3_sign/tmp/phpdo6vrB
attach4_sign/tmp/phpa3FKwf
attach5_sign/tmp/phpPc97BT
attach6_sign/tmp/phpMROHHx
attach7_sign/tmp/phpLOkpNb

珍珠宮

減齡達人勳章

baby_yee 發表於 24-4-22 21:03
Eastin grand hotel phayathai ,天橋連住bts,好方便

請問呢間附近有冇商場

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

最緊要靚,方便,房大

Solaria Nishitetsu Hotel Bangkok
Asok bts 站連接,1分鐘唔使到大堂
站另一邊係terminal 21

珍珠宮

karenlyk 發表於 24-4-22 21:57
Solaria Nishitetsu Hotel Bangkok
Asok bts 站連接,1分鐘唔使到大堂
站另一邊係terminal 21

呢間我都鍾意 因為真係好方便,機場來回都好方便

大宅

請問附近多唔多野食/大商場?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

這間酒店上年開業時住過、非常正、交通方便、早餐非常豐富
attach1/tmp/phpfqxVmF
attach2/tmp/phpsuLwnH
attach3/tmp/phpvuzHoJ

大宅

快樂鳥 發表於 24-4-22 23:01
這間酒店上年開業時住過、非常正、交通方便、早餐非常豐富

請問附近有冇大商場?落樓食嘢方便嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

jarjane 發表於 24-4-22 21:21
琴晚住完返嚟Centara Grand central world的Club Suite,睇吓啱唔啱你(頭三張)或者我上次住Rosewood 的One ...

未住過呢個房型,但去親曼谷必住,小朋友好鍾意佢既早餐

大宅

YuYuMother 發表於 24-4-22 21:10
樓上介紹係新開。

我鍾意大倉,早餐豐富好食。

請問大倉近唔近bts?附近多野行同食嗎?

大宅

jarjane 發表於 24-4-22 21:21
琴晚住完返嚟Centara Grand central world的Club Suite,睇吓啱唔啱你(頭三張)或者我上次住Rosewood 的One ...

好似幾正喎
請問Centara grand附近多野食嗎?

男爵府

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 23:22
請問大倉近唔近bts?附近多野行同食嗎?

我啱啱都住完大倉
酒店直通BTS
一個站就到central world
好方便

侯爵府

回覆樓主:

啱啱上個禮拜先住左4晚eastin Grand phayathai,4晚包早餐都係千頭一晚
樓下有after you唔洗排隊,lets relax又係隔離,siam 2個站到

珍珠宮

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 23:23
好似幾正喎
請問Centara grand附近多野食嗎?

多到選擇困難
正正就係喺四面神隔離嘅商場Central world樓上,方便到不得了,戲院超市食肆美容百貨應有盡有

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

姸媽 發表於 24-4-22 22:12
呢間我都鍾意 因為真係好方便,機場來回都好方便

酒店細細,位置好好

大宅

lovelyliz 發表於 24-4-22 23:29
啱啱上個禮拜先住左4晚eastin Grand phayathai,4晚包早餐都係千頭一晚
樓下有after you唔洗排隊,let ...

我鍾意after you
諗緊住siam好定你地大推既呢間好
我要帶2個小朋友會唔會住siam方便d呢

珍珠宮

nobodyfool 發表於 24-4-22 23:15
未住過呢個房型,但去親曼谷必住,小朋友好鍾意佢既早餐

你係指Central world?下次試吓住有Club服務的各種房間好處係可以喺51樓免費享用club 服務,有五個時段免費飲食供應我老公每逢黃昏就會上去飲幾杯cocktail ,早餐坐得舒舒服服唔使同其他住客迫,仲可以食晒兩邊,喺Club食完再落返去24樓再食過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊