自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 20:41
請問有冇bangkok酒店推介?
最緊要靚,方便,房大
最好勁近bts落雨唔洗濕身

琴晚住完返嚟Centara Grand central world的Club Suite,睇吓啱唔啱你(頭三張)或者我上次住Rosewood 的One bedroom Suite嗰間都靚嘅,不過就冇咁方便(之後四張)

attach1_sign/tmp/phpjWpNhj
attach2_sign/tmp/phpCrVvmX
attach3_sign/tmp/phpdo6vrB
attach4_sign/tmp/phpa3FKwf
attach5_sign/tmp/phpPc97BT
attach6_sign/tmp/phpMROHHx
attach7_sign/tmp/phpLOkpNb

珍珠宮

Sumsumsum123 發表於 24-4-22 23:23
好似幾正喎
請問Centara grand附近多野食嗎?

多到選擇困難
正正就係喺四面神隔離嘅商場Central world樓上,方便到不得了,戲院超市食肆美容百貨應有盡有

珍珠宮

nobodyfool 發表於 24-4-22 23:15
未住過呢個房型,但去親曼谷必住,小朋友好鍾意佢既早餐

你係指Central world?下次試吓住有Club服務的各種房間好處係可以喺51樓免費享用club 服務,有五個時段免費飲食供應我老公每逢黃昏就會上去飲幾杯cocktail ,早餐坐得舒舒服服唔使同其他住客迫,仲可以食晒兩邊,喺Club食完再落返去24樓再食過

珍珠宮

agnesmama 發表於 24-4-23 09:06
回覆 jarjane 的帖子

我上年6 去bangkok 都係住Centara Grand Central World, 樓下shopping 勁好行, 又多 ...

係呀,以前我一直都係住Ploenchit站Park Hyatt和Rosewood,嫌Chitlom/ Siam附近啲酒店唔夠新同靚,但今次住過Central world樓上返唔到轉頭,真係方便到搭幾條自動電梯已經可以吃喝玩樂按摩使Facial應有盡有街都唔使出已經可以好豐盛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊