美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想去 0 plus 度做醫美,睇吓有冇介紹人可以填?歡迎pm

複式洋房

迷紫 發表於 24-4-23 09:27
想去 0 plus 度做醫美,睇吓有冇介紹人可以填?歡迎pm

冇?

大宅

jackiech 發表於 24-4-25 06:05
冇?

最後我決定去第二間,因為醫生係合作形式,我有少少唔放心

象牙宮

迷紫 發表於 24-4-23 09:27

0 plus 度做醫美
打算做咩先? 儀器或針劑?

全港CP值最高醫美診所0 Plus Clinic 一餐飯錢嘆專業醫
醫美服務真正意義:「其實醫美需要的是專業、衛生及有保證,而不是裝修、地點、明星代言!不要再被人洗腦,難道沒有接待處和顧問室,就否定醫生專業、針劑成效?NO WAY!」

Picolaser專業去印嫩膚療程為例,只需HK$680;韓國 NEURAMIS 透明質酸針,售價HK$980/ml,小資女都可以無痛輕鬆負擔。另外,大熱膠原自新針Juvelook素顏針亦比坊間便宜一大截,深受有凹凸洞困擾問題的人士歡迎。

0Plus Clinic引進歐洲國家和韓國的外泌體注射劑,當中蘊含專利高濃度生長肌因子、RNA及mRNA等基因生物,調控受損細胞的再生及發炎反應,幫助修護身體細胞組織。

1. 永遠的體驗價!以親民價格提供優質醫美服務
2. 絕不Hard sell 、明碼實價 無額外收費
3. 設3間分店 獲回頭客支持信心保證

全港CP值最高醫美診所0 Plus Clinic 一餐飯錢嘆專業醫美體驗2024年4月24日 · 以親民價格提供優質醫美
Cia 決定創先河開設首家親民醫學美容診所 0Plus Clinic,主打低價位、針劑成效質素保證及優質醫美服務,讓所有女生都能在可負擔價錢範圍內,得到專業醫美體驗。

打破舊有醫美框架 3原因必須選擇 0Plus Clinic
永遠的體驗價!以親民價格提供優質醫美服務
0Plus Clinic 診所理念是承諾不將品牌成本轉嫁給消費者,節省不必要開支,將每一分錢用於注射材料及醫生專業上,希望以低成本、低價位,為大眾提供最高醫療以Picolaser專業去印嫩膚療程為例,只需HK$680;韓國🇰🇷NEURAMIS 透明質酸針,售價HK$980/ml,小資女都可以無痛輕鬆負擔。另外,大熱膠原自新針Juvelook素顏針亦比坊間便宜一大截,深受有凹凸洞困擾問題的人士歡迎。
不少客人最初抱著但試無妨的心態,結果一試愛上並十分認同診所理念,認為「平靚正」、「CP值高」、「親民價錢高質享受」等

原文網址: 全港CP值最高醫美診所0 Plus Clinic 一餐飯錢嘆專業醫美體驗 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1008492?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 24-4-25 12:30
0 plus 度做醫美
打算做咩先? 儀器或針劑?

即刻有項目係推介係0 plus做?我有睇佢網站,IG/FB/youtube都睇咗,唔洗特登copy一次回覆(emoji)(emoji)(emoji)我重search fb gp睇吓係咪黑店,有冇伏嘅comment

我純粹覺得合作醫生好似冇咁保障,診所員工醫生跟進會好啲,除非辭職,上去起碼重係同一個醫生

不過醫生都係人夾人,都睇彩數

別墅

迷紫 發表於 24-4-25 09:19

合作形式唔okay, 好危險
即係外賣醫生,正正組經去番大醫美打啦

大宅

88irislo 發表於 24-4-25 16:14
合作形式唔okay, 好危險
即係外賣醫生,正正組經去番大醫美打啦

所以我冇貪平去!

洋房

回覆 迷紫 的帖子

我去過! 唔錯喎 我同同事買左Juvelook 真係唔hard Sell 對上個次女醫生都溫柔如果仲需要推薦人電話話我聽 好似大家都有九折

複式洋房

Tingting0808 發表於 24-5-7 20:32
回覆 迷紫 的帖子

我去過! 唔錯喎 我同同事買左Juvelook 真係唔hard Sell 對上個次女醫生都溫柔如果仲需 ...

打juvelook 幾多錢?

洋房

回覆 sindymomo 的帖子

$3000/一枝 唔知有冇加價 可以再問下不過約時可以同佢地講想要女醫生🤣 (個人感覺only)

複式洋房

迷紫 發表於 24-4-25 09:19

有朋友喺度打完之後出咗事

子爵府

2024年龍年勳章

我最近開始去,好滿意

洋房

回覆 anniekayan 的帖子

你搵邊個醫生? 我都好滿意🤍🤍

子爵府

2024年龍年勳章

Tingting0808 發表於 24-5-9 00:08

你搵邊個醫生? 我都好滿意🤍🤍

我揾劉医生

象牙宮

wuyyan 發表於 24-5-8 19:27
有朋友喺度打完之後出咗事

出咗事?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

民房

去過四次,醫生手勢好快
護士都好手勢啊

複式洋房

333s 發表於 24-5-9 15:56
出咗事?

太平打針唔敢

洋房

女醫生姓鄭都唔錯

子爵府

2024年龍年勳章

Tingting0808 發表於 24-5-9 19:51

女醫生姓鄭都唔錯

我係荔枝角整,無試過鄭医生

民房

我去過果到起碼十次以上,其實佢可以做到咁平,係因為佢無華麗嘅裝修,係一間房咁,快靚正,先可以做到成本價咁滯,我成日都叫佢加下價,感覺好似先有得賺
同唔會hard sell …我自己打水光同filler多 ,有時想打嘅位,醫生睇過,係竟然會唔俾我打,覺得我唔需要搞咁多無謂野~~

良心舖嚟,同埋雖然佢地嘅醫生係外援咁搵返黎,但醫生都係老闆娘同姑娘試過,有個男醫生更加係上過幾次報紙同01教人點care皮膚嘅野,所以多數搵男醫生^^

我唔係打手@@,只係幫襯左成年有多嘅女仔,上面嘅都係同佢哋嘅姑娘熟左,吹水知

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊