自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

cattz288 發表於 24-4-23 21:11
哦,咁平d喎,深係兩個幣,大約兩蚊1次

係呀! 等如半價,¥1局!有d買¥20有廿幾個幣,基本上兌¥20已經有斬獲!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

chiling009 發表於 24-4-23 17:50
夾到都跌唔到落黎啦

香港不宜夾公仔

復活節返大陸夾

二百人仔有270個代幣

實現夾公仔自由

一陣就收穫滿滿
attach1/tmp/phpz6gK08

珍珠宮

減齡達人勳章

華妹妹 發表於 24-4-23 20:31
我曾經見到有部機隻公仔已經喺個窿上邊,卡住左出口,即係正常個公仔要跌落去,其實咁樣算唔算欺詐?
最衰 ...

我睇YouTube 見台灣夾公仔,呢種情況係可以叫機主開機取公仔出來,算夾到。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

十賭九騙

珍珠宮

減齡達人勳章

cyyiu 發表於 24-4-24 08:34
係呀! 等如半價,¥1局!有d買¥20有廿幾個幣,基本上兌¥20已經有斬獲!
...

我返大陸夾,通常玩¥100左右都可以夾到一個半個。

我無你咁叻

¥100夾到一個到叫買到開心。香港用100元頂多只有5次機會夾,所以夾唔到,買唔到開心

男爵府

其實夾完公仔,好彩的話,夾到好多,你哋會點樣處理?屋企真係有位放?遲d有垃圾費,真係見到都驚

男爵府

虎到金來勳章

野原美冴 發表於 24-4-24 08:38
我睇YouTube 見台灣夾公仔,呢種情況係可以叫機主開機取公仔出來,算夾到。
...

香港好嚴架,禁都唔算中
attach0/tmp/phpV7nsYq

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Ftmagic 發表於 24-4-24 08:42
其實夾完公仔,夾到咁多,屋企真係有位放?

佢地好好架,可以幾個細換大 我女揀容易夾果d狂夾,再換個大既

Ftmagic    發表於 24-4-24 08:47
放下自在

男爵府

虎到金來勳章

Ftmagic 發表於 24-4-24 08:42
其實夾完公仔,好彩的話,夾到好多,你哋會點樣處理?屋企真係有位放?遲d有垃圾費,真係見到都驚

...

所以而家轉左夾零食,夾完即刻食

男爵府

chiling009 發表於 24-4-24 08:46
所以而家轉左夾零食,夾完即刻食

其實夾公仔都係enjoy 個過程,夾到就好開心!

食得仲好

男爵府

chiling009 發表於 24-4-23 17:50
夾到都跌唔到落黎啦

我重來都唔會帶我小朋友夾,我幹脆直接買佢鐘意嘅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

野原美冴 發表於 24-4-24 08:41
我返大陸夾,通常玩¥100左右都可以夾到一個半個。

我無你咁叻

上次閒日easter假去夾,都係¥110,已夾到咁多,果個熊貓機易夾,夾左6個 第二次去無左熊貓夾
attach0/tmp/php4xKyiP
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊