自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

renapapa 發表於 24-4-28 19:12
Cova PP 服務好好,大廚會出嚟打招呼傾吓偈;HC 果間係最差,Lee Garden 未去過,下次試吓先…
...

Cova
我好似食過又一城同埋太古城
不錯

大宅

seaheart88 發表於 24-4-28 19:19
係。。。

thanks

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

早幾日去咗 Rosewood 間 The Butterfly Room 食 dinner,食物質素好、服務亦都超好
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

seaheart88 發表於 24-4-28 19:15
舊年生日有朋友請我
Amigo 。。。。。感覺還不錯
依間我都食過幾次,又係好正

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 24-4-28 19:20
早幾日去咗 Rosewood 間 The Butterfly Room 食 dinner,食物質素好、服務亦都超好 ...

去過high tea
dinner未食過

寶石宮

乖寶寶布布 發表於 24-4-28 19:21
去過high tea
dinner未食過
佢個 set dinner 超正

乖寶寶布布    發表於 24-4-28 19:52

子爵府

2024年龍年勳章

中環81/2 Otto

大宅

回覆樓主:

呢間唔算好高級,但食物好,服務好, 環境優美,我都成日去

Pier 1929
網上訂座即賺Rice Dollars
網址: https://s.openrice.com/QrbS0gTSA00~dln5XHgsU
地址: 灣仔灣仔碼頭2樓
電話: 31889677
=====================
客戶資訊:恒生信用卡+FUN放肆食: 超過2,000個食肆熱點低至5折優惠!優惠附條款。借定唔借?還得到先好借!

子爵府

仙后有冇人試過?

大宅

乖寶寶布布 發表於 24-4-28 17:34
請推薦
法意皆可
要坐得舒服,好食

我鍾意跑馬地Amigo(emoji)

珍珠宮

減齡達人勳章

Cristal room by Anne- Sophie , 我和老公近期至愛

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大館-Magistracy
MarcoPolohotel-Cucina
IFC-唐述

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

乖寶寶布布 發表於 24-4-28 17:34
請推薦
法意皆可
要坐得舒服,好食

Aria(意大利餐廳)

乖寶寶布布    發表於 24-4-28 20:21

男爵府

乖寶寶布布 發表於 24-4-28 19:14
咁多人推薦
試下先
上次去St Regis 食high tea已經覺得好唔錯

high tea 應該係去 The Drawing Room,L‘Envol 係 French Fine Dining,兩間都唔錯;其實佢仲有間中菜 Rùn 都好出色,上星期試咗佢個「沙薑焗魚膘」簡直一絕…

大宅

renapapa 發表於 24-4-28 20:09
high tea 應該係去 The Drawing Room,L‘Envol 係 French Fine Dining,兩間都唔錯;其實佢仲有間中菜 R ...

正啊
試下先
st regis服務不錯

大宅

Anpanmama 發表於 24-4-28 19:56
大館-Magistracy
MarcoPolohotel-Cucina
IFC-唐述

頭尾兩間未去過
多謝介紹

大宅

前排試過海港城Palco ,服務同食物同環境都好好

大宅

kvin 發表於 24-4-28 20:45
前排試過海港城Palco ,服務同食物同環境都好好

多謝分享
全部我都會記錄低
得閒去試

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

乖寶寶布布 發表於 24-4-28 20:52
多謝分享
全部我都會記錄低
得閒去試

其實我腦海第一個閃出係Sevva, 可惜已經被迫遷結業了

大宅

Anpanmama 發表於 24-4-28 21:01
其實我腦海第一個閃出係Sevva, 可惜已經被迫遷結業了

未食過
可惜

首頁

尾頁