自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

真人對話, 有咩好講, 你老公係邊位?
咁似個啲173173

yeung_ma    發表於 24-4-30 12:31

侯爵府

2024年龍年勳章

佢搵到老公亮相聊天
呢個價錢就有得傾

珍珠宮

回覆樓主:

講野199
掉轉我收佢談話費

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

$1200傾5分鐘
去夜總會搵d妹妹仔傾好過啦

瑪瑙宮

kaiyi11 發表於 24-4-29 16:24
計番時薪$14400…
佢當自己係邊個

比仔女知自己收錢同人傾偈都唔好喇. 堂堂香港小姐冠軍.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

算把啦, 何必再做CHEAP自已

男爵府

身材好,樣又唔差,點解搞成咁

複式洋房

珍珠宮

大聲公 發表於 24-4-29 12:33
楊思琦近年來轉戰內地市場,投身於直播行業。不過,她的直播人氣似乎只能算是一般,與內地的直播主相比並無 ...

其實好多失婚藝人都可以好積極再投入工作。唔同嘅系佢有隱形嘅另一半。
腳踏實地,做好返自己嘅形象好過啦。
佢⋯⋯⋯點解要做到咁樣可惜。

翡翠宮

Yukipooh 發表於 24-4-29 17:01
身材好,樣又唔差,點解搞成咁

一手好牌打爛咗

子爵府

bb060908 發表於 24-4-29 16:00
揸住幾層樓咁又點呀 唔使供咩 所以而家咪週圍撲水囉

放到租壓力都唔會太大。
為子女辛苦工作嘅媽媽,有什麼好恥笑。

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

SforSylvie 發表於 24-4-29 15:50
話佢越撈越霉但其實人哋揸住幾層樓喺手
已經好景過好多人

供完未?如果未供完又租唔出咁點?有無負資產?如果租金低於市價或cover唔到mortgage+差餉管理費都幾傷。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

kc_01k 發表於 24-4-29 13:16
其實佢好慘,已好努力,但仍然得不回人心。做藝人一舉一動真係唔可行差踏錯。加油!
或者,試吓轉戰其他工 ...

其實,好多藝人都有錯過,都可以改變形象翻生。好似陳山聰咁,我好佩服佢衰咗之後,沉著地努力挽回。

因為佢又要面子,又不斷製造大話,才會有今日嘅結果。性格問題,放不下,才有今日嘅結果。但我都同情佢。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

花生油子 發表於 24-4-28 22:58
個隱形老公呢?
冇野撈搞到要付費聊天

佢第二胎我以為係同有婦之夫生,之後至少都生活有著落,原來又係不知名老豆仲要出來養家,真係...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可能做鼎爺個仔個老婆都冇咁霉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我成日覺得佢無咩星運,做勁都唔紅。

公爵府

Minijen 發表於 24-4-30 05:10
我成日覺得佢無咩星運,做勁都唔紅。

佢個樣都好妹仔下 演技又唔係好
紅咩野

男爵府

dearmm 發表於 24-4-30 00:41
放到租壓力都唔會太大。
為子女辛苦工作嘅媽媽,有什麼好恥笑。

請問我有邊隻字恥笑佢? 我都好佩服佢㗎, 講大話可以唔眨眼 唔係人人都可以架 港姐冠軍喎,每6秒6毫,呢份工唔容易做架

象牙宮

大聲公 發表於 24-4-29 12:33
楊思琦近年來轉戰內地市場,投身於直播行業。不過,她的直播人氣似乎只能算是一般,與內地的直播主相比並無 ...

隱形老公 有供養仔+媽?。
楊思琦為養仔女捱夜搞直播 開私聊賺錢

楊思琦直播有一對一連線功能 收1486蚊傾5分鐘

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

做人錯一次會吸取吓教訓,點解又會無啦啦生多一件,果個隱形老公,係咪當人儍

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊