自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

20162016 發表於 24-4-30 15:05
食多啲先夠力減肥
哈哈哈~~~

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

la_source 發表於 24-4-30 09:58
賣相呢間都好唔錯啵, 味道如何呀
樣樣都好食尤其小食"流心滋耙",真係一試難忘

la_source    發表於 24-5-2 12:59
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 24-4-29 18:47
我嗰間168套餐,請問您呢間幾錢呀?

你個平好多,我唔識用套餐係散叫,好似188

大宅

sharebuy 發表於 24-4-29 20:20
酸菜魚我覺得最好食係香港間淥鼎記,深圳無一間夠佢去食,我成日買一盤外賣返屋企慢慢嘆。
$198+10包裝費

我見廣州都有間同名。

我覺得太二無得揀辣度,其他餸都係辣既多。

水晶宮

Protea 發表於 24-4-29 23:37
又係阿仔,咁乖,食乜都唔係重點

樓主個仔好乖

水晶宮

wong2323 發表於 24-4-30 19:24
樣樣都好食尤其小食"流心滋耙",真係一試難忘

我睇見都想食 鄧樓主你開心,有個咁乖既仔,食乜都甜

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

wong2323 發表於 24-4-29 15:04
阿仔又同我去食酸菜魚,今次實肥幾磅!

好抵食,賣相都好好喎

伯爵府

回覆樓主:

樓主有個孝順仔

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

別墅

wong2323 發表於 24-4-29 15:04
阿仔又同我去食酸菜魚,今次實肥幾磅!

我都好鍾意食酸菜魚,不過未試過依間

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊