自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

某d會員淨係識叫人離婚就無討論價值喇。
同有病叫人去死有咩分別?
盡量叫c6留多d錢同時間俾自己家庭, 去玩去食,讀書裝修投資養老等,兩老每月俾一筆過就算,有病睇政府。自己d錢話俾些少外家,無錢貼男家

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

agee 發表於 24-5-2 01:34
某d會員淨係識叫人離婚就無討論價值喇。
同有病叫人去死有咩分別?
盡量叫c6留多d錢同時間俾自己家庭, 去玩 ...
係呀, 唔單止叫人離婚, 仲講到唔離婚就係點衰點無用好似同佢有仇咁喎!

仲要人生攻擊歧視殘疾人士呢啲人同佢講嘢都哂gas!想揾人發洩都唔使歧視殘疾人士㗎!

大宅

littlefunpig 發表於 24-5-2 01:16
獨立到洗響度發爛渣呻呻呻
眼睇住個媽寶男響度日日比錢兩老都唔彩你兩母子咩
口賤得過你?話人老野 ...
你咪淨係識叫人離婚唔洗負責任!經濟獨立到等於離婚?神邏輯!
你仲黑心惡毒啦開口埋口自閉仔報應!啲細路同你無仇無怨你都可以咒佢哋歧視佢哋因為你現實生活係一個廢柴!你只可以喺網上揾同你無仇無怨嘅人嚟串!揾啲天生殘疾嘅人嚟笑!你先係最黑心最惡毒同你講嘢都無文化!

大宅

littlefunpig 發表於 24-5-2 01:16
獨立到洗響度發爛渣呻呻呻
眼睇住個媽寶男響度日日比錢兩老都唔彩你兩母子咩
口賤得過你?話人老野 ...
俾我講中你未用過工人唔夠我講就人生攻擊!笑笑笑!呢度係以事論事唔係俾你取笑人!我喺我自己個post呻點都文明過你入嚟人生攻擊取笑人歧視殘病人士!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

kapobo123 發表於 24-5-2 02:04
俾我講中你未用過工人唔夠我講就人生攻擊!笑笑笑!呢度係以事論事唔係俾你取笑人!我喺我自己個post呻點都 ...

係呀我用得起都唔用
廢事激自己奶屎上身
用工人好威咁講到 咪搞我啦可以唔用梗係唔用啦 嘥錢又牙訂
睇唔過眼你呢啲把口咁惡毒
個老公孝順下父母就咒人快啲死又叫人死老野廢老
有工人湊返工又怨個老人家唔一齊陪埋工人送個仔返學,咩都係你圍住你個仔轉。自閉係事實,唔係歧視呀。 唔好一提個病就話人歧視啦!

大宅

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

kapobo123 發表於 24-5-2 01:54
你咪淨係識叫人離婚唔洗負責任!經濟獨立到等於離婚?神邏輯!
你仲黑心惡毒啦開口埋口自閉仔報應!啲細路 ...

講人生攻擊點都唔夠你,個廢柴老公自己揀,結婚前又唔睇清楚
香港地大把人離婚啦
我識個女人生3個仔都照離婚,拉埋3個仔自己養又如何,任你開100個鋪繼續呻都改變唔到呢個局面 加油慢慢呻

翡翠宮

kapobo123 發表於 24-5-2 03:06
同你呢啲人講嘢哂我時間!唔洗同你解釋!你入嚟目的就係網上揾人發洩求其揾嘢嚟鬧!笑笑笑!笑你老味!

真可憐
睇你發爛渣發到咁都可想而知平時係幾咁顛
希望你快地成功離婚 放生個男人一家

大宅

翡翠宮

kapobo123 發表於 24-5-2 03:16
用工人好威係你自己講㗎自己7咗仲死兜!
你叫人自閉仔又話報應仲唔係歧視!?仲死兜!
所以對住你呢啲人唔 ...

真係前言不對後語
又想笑我無工人 講到工人好威 又講到工人好激氣都9588 算啦思想有啲問題 kick kick地有遺傳
我只係講自閉係事實 你自己講歧視又殘疾人士
我只係正視 唔通係自閉又講唔係 用咩sen 既名就好聽啲 咪sen仔? 我真係唔識啦
個人心胸狹窄 人哋講乜都覺得歧視架啦
唔岩聽都唔洗叫人去死架
把口真毒 唔怪得人生咁悲哀

大宅

男爵府

kapobo123 發表於 24-5-2 03:16
用工人好威係你自己講㗎自己7咗仲死兜!
你叫人自閉仔又話報應仲唔係歧視!?仲死兜!
所以對住你呢啲人唔 ...

樓主你繼續咁樣鬧自己奶奶,同鬧呢度post嘅其他人,其實都冇用!

就算俾你鬧贏,現實中你都解決唔到困局!

既然你都識講,你俾錢分分鐘多過其他人嘅人工,咁你不如索性自己儲起佢,同埋你有外家撐,你即管同老公攤牌,睇吓你老公揀你定揀奶奶?(當然你要確保你老公係會揀你先,你先好提出!)

嚇吓你老公,等你老公知道事態嚴重,唔好俾咁多錢奶奶!

大宅

男爵府

littlefunpig 發表於 24-5-2 03:22
真係前言不對後語
又想笑我無工人 講到工人好威 又講到工人好激氣都9588 算啦思想有啲問題 kick kick地有 ...

其實樓主湊小朋友可能壓力大,佢自己都唔想小朋友係 sen… 加上個老公寧願使錢喺奶奶度,都唔擺資源落個小朋友度,樓主咪更加激心囉!

我都贊同:
如果成日有口孽,運氣唔係咁好…

大宅

littlefunpig 發表於 24-5-2 03:07
講人生攻擊點都唔夠你,個廢柴老公自己揀,結婚前又唔睇清楚
香港地大把人離婚啦
我識個女人生3個仔都照離 ...
我幾時有人生攻擊你?你淨係入嚟食花生都無講自己啲嘢我點樣人生攻擊到你?好心你唔好拾人牙慧啦!
而家先嚟扮理性討論, 睇你講嘢就知你小學雞扮大人!識個女人?信你都安居!我講我識得李嘉誠添呀!

大宅

BO_NG 發表於 24-5-2 03:34
樓主你繼續咁樣鬧自己奶奶,同鬧呢度post嘅其他人,其實都冇用!

就算俾你鬧贏,現實中你都解決唔到困局 ...
個個網友都好似你咁文明我就唔洗鬧呢度post其他人!
係有啲人專門入嚟奚落人人生攻擊!咁鬼死得閒入嚟死唔斷氣鬧極都唔走!

男爵府

kapobo123 發表於 24-5-2 03:52
個個網友都好似你咁文明我就唔洗鬧呢度post其他人!
係有啲人專門入嚟奚落人人生攻擊!咁鬼死得閒入嚟死唔斷 ...

其實唔係我文明,而係我睇到你真係好大壓力,其他網友都係想幫你解決問題!

我份人比較着重結果,過程 / 手段唔重要!

你鬧咗咁耐,改唔改變到結果?如果改變唔到,鬧黎都嘥氣!不如暖吓肚,睇吓有乜嘢策略搞掂你老公,或者令自己好過啲!

叻嘅人係唔會搞到關係咁僵,一味鬧係冇用!

我另一半做錯事,佢知我從來都唔會鬧佢!越鬧越傷大家感情!我要俾佢知道將心比己,另一半係我會點呢?佢反而會反省!

你下一步諗住點做?

侯爵府

kapobo123 發表於 24-5-2 01:39
係呀, 唔單止叫人離婚, 仲講到唔離婚就係點衰點無用好似同佢有仇咁喎!

仲要人生攻擊歧視殘疾人士呢啲人同 ...

唔好再應佢啦,呢度講操口x佳俾人ban,請改改用詞
網上好多人想搵幫助,但總有人喜歡先踩兩腳,明眼人都知

伯爵府

littlefunpig 發表於 24-5-2 03:22
真係前言不對後語
又想笑我無工人 講到工人好威 又講到工人好激氣都9588 算啦思想有啲問題 kick kick地有 ...

Sen唔一定全部自閉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊