自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章

有無jm兌換過?係要先dl個apps?兌換劵係要一次過消費用哂8張?

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

App 取,有限時取。取後去買野食當cash 扣減
珍惜 感恩
You got this!!

伯爵府

熱血勳章

tingbb@mama 發表於 24-5-2 19:48
App 取,有限時取。取後去買野食當cash 扣減

知道係限期內取,但假設6月1係限期,咁6月1前用apps取了8張$20劵,係再有期限內使用,還是就要6月1日前食哂$160?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

keykeyman 發表於 24-5-2 18:25
有無jm兌換過?係要先dl個apps?兌換劵係要一次過消費用哂8張?

個app吾見有既?要點先有架

伯爵府

熱血勳章

yanyan-mummy 發表於 24-5-3 00:23
個app吾見有既?要點先有架

我續約,hkbn送

大宅

keykeyman 發表於 24-5-3 00:52
我續約,hkbn送

我想問下宜家續約係咪要去路邊攤檔搵佢地續?
完約都冇電話到,以前係咁打爆個電話叫你續

大宅

winniechungsh 發表於 24-5-3 01:22
...

你合約幾時到期

珍珠宮

keykeyman 發表於 24-5-2 23:23
知道係限期內取,但假設6月1係限期,咁6月1前用apps取了8張$20劵,係再有期限內使用,還是就要6月1日前食 ...
應該都有起碼9個月期嘅, 因為我上次續約係送鴻福堂券,前次係 kfc, 所以確實唔到畀你聽幾耐限期,其實app裏面都見到嘅,dl app 攞咗你慢慢睇
珍惜 感恩

珍珠宮

winniechungsh 發表於 24-5-3 01:22
...
其實app裏面都可以 搞續約, 有曬條款送乜嘢優惠券
珍惜 感恩

大宅

tingbb@mama 發表於 24-5-3 07:31

好的~我睇睇,thx

大宅

eatmonmon 發表於 24-5-3 02:01
你合約幾時到期

應該呢幾個月,登記人唔係我,我只負責交錢

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tingbb@mama 發表於 24-5-3 07:31

App續約通常會貴少少,我都冇人打比我

雲母殿

keykeyman 發表於 24-5-3 00:52
我續約,hkbn送

原來係咁,請問你自己上網續定佢打比你架

公爵府

2023年兔年勳章

keykeyman 發表於 24-5-2 18:25

你在HKBN App內揀我的換領/優惠,再揀KFC電子禮券
HK$20 x 8張可以分開用

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

公爵府

2023年兔年勳章

keykeyman 發表於 24-5-2 23:23
知道係限期內取,但假設6月1係限期,咁6月1前用apps取了8張$20劵,係再有期限內使用,還是就要6月1日前食 ...

我之前Join Disney+送KFC 電子禮券HK$20 x 5
換領期限2023/05/14
到期日2024/11/30
前後18個月
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 24-5-3 09:05
App續約通常會貴少少,我都冇人打比我
可能我係偏遠地方 價錢 一般畀其他客戶貴 所以 落差唔多 app搞曬方便又唔使煩
珍惜 感恩

雲母殿

tingbb@mama 發表於 24-5-3 11:00
可能我係偏遠地方 價錢 一般畀其他客戶貴 所以 落差唔多 app搞曬方便又唔使煩
...

Ic 因為每次到期都係有人打俾我,個Offer會平少少,我都八月到期㗎啦

大宅

yanyan-mummy 發表於 24-5-3 11:01
Ic 因為每次到期都係有人打俾我,個Offer會平少少,我都八月到期㗎啦

我又係8月到期,完全冇人打電話俾我

雲母殿

eatmonmon 發表於 24-5-3 21:02
我又係8月到期,完全冇人打電話俾我

不過email sms就收過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊