自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

某日call網約車,竟然係Benz E class, 咁大個人第一次坐Benz. 不過, 上咗車之後, 對內籠有些失望, 唔覺得特別豪華.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

tkinwong 發表於 24-5-9 13:35
某日call網約車,竟然係Benz E class, 咁大個人第一次坐Benz. 不過, 上咗車之後, 對內籠有些失望, 唔覺得特 ...

香港?
坐白牌車?

子爵府

回覆樓主:

我有個朋友揸公司車,成日趁空檔時間接 order 載客,所以 call 到靚車坐唔出奇。

水晶宮

回覆樓主:

我成日call uber
試過坐波子同好多次tesla model X, 兩架都係我自己唔會買的

子爵府

某日call網約車,竟然係Benz E class, 咁大個人第一次坐Benz. 不過, 上咗車之後, 對內籠有些失望, 唔覺得特 ...

我uber都係揀最平嘅的士咋

rainbow000    發表於 24-5-9 14:59

伯爵府

回覆樓主:

在內地打車坐過比亞廸電動車,好好坐

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我在上海call滴滴, 嚟咗部Benz四驅車, 好高大尚, 我都係笫一次坐
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

伯爵府

回覆 tkinwong 的帖子

我有次上大陸偏遠地區工廠出差,廠老細租架以往領導人至可以坐既紅旗牌來接我。經過D市民眼望望裝吓車入面係邊位大人物

珍珠宮

以前九巴都有買過Benz 嘅雙層巴士, 所以我好細個已經坐過Benz

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

邱悠月 發表於 24-5-9 14:33
在內地打車坐過比亞廸電動車,好好坐

我都係內地租過tesla,最怕夜晚開車,因為佢有個自動感應外面d 人,成日見到有人行過,大陸有時 d地方連街燈都冇.....驚驚

然後有次租果隻理想,用聲控,我普通話又唔係好得,好彩朋友普通話得,全程叫佢同個系統講野。

想租果d 旅行車,不過怕麻煩,入巿區車身高好難搵停車場,車入面有廁所,但係還車又要自己清潔,所以都係算

仲有試過租架落地大約1-2年嘅車,玩2日,都間唔中發現有曱甴,但原來入面真係好多曱甴,我d行李返黎,入見發現2隻....
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊