自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

後生急住結婚就話組織家庭,甚至生兒育女姐。呢對男女大家结過婚,男的甚至嗰頭近,識左2個月個女就咁急要結婚無理由只想發生關係架。年青人咩。又無理由是生兒育女架。個女人又已經落左來香港。想左幾日試圖尋找其他答案也想不到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

上一任已經得到一張身份証及公屋, 今次梗係想要錢啦, 唔通前世未服待過人, 今世要係街揾個亞伯返屋養.

想証明係真愛, 好容易, 唔要多, 每月净係要生活, 睇吓可以捱几耐?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

1. 證明唔到450全屬阿伯
2.婚姻太短暫。法律上,配偶係好大嘅,但河馬只结幾月婚,婚前又想快掠100個,呢D都係佢弱點,另亦會睇埋河馬之前婚姻。
3. 阿伯未C。。河馬無say,咩遺產前遺產後,勁貪$

伯爵府

MMVV 發表於 24-5-13 18:21
後生急住結婚就話組織家庭,甚至生兒育女姐。該對男女人结過婚,男的甚至嗰頭近,識左2個月就咁急結婚無理 ...

唔正式結婚點實行奪產大計呀。一個月同呀伯上床,上完床要註册,同步攞完三十萬再攞一百萬,正常智力都知佢想點。如果係真愛,幾百萬養老唔算好多,有錢都留返將來有咩病痛有個錢醫啦,佢肯定無諗過同阿伯長遠,呃完錢就會走

大宅

虎到金來勳章

後生急住結婚就話組織家庭,甚至生兒育女姐。該對男女人结過婚,男的甚至嗰頭近,識左2個月就咁急結婚無理 ...

有幾難估呢?阿伯寂寞左咁耐,突然有個女人又煲湯又關心又瞓身,久旱逢甘露,亦都知自己果頭近,搵到個女人同自己一齊開心地洗番佢前半生賺到既錢。
女既就更簡單,擺明係知阿伯有錢先癡埋身,識左一個月就上床逼婚,急到呢!其實我呢單野,香港人多事左,真係人地家事,而家變左茶餘飯後話題,睇得出阿伯係真心鐘意河馬。

珍珠宮

好媽媽勳章

遇見晨曦 發表於 24-5-13 19:07
有幾難估呢?阿伯寂寞左咁耐,突然有個女人又煲湯又關心又瞓身,久旱逢甘露,亦都知自己果頭近,搵到個女 ...

吾只係佢地家事,兩個都隱瞞資產略奪公屋資源;河馬掠財走佬後香港人幫佢埋單照顧咸伯(仔女肯定吾會理佢,我有親戚係咁老死不相往來)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

相逢恨晚呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

亞叔太短視
如果有廿年命
個女人會陪你廿年咩
女人太犀利
眾叛又親離
醒下啦

珍珠宮

回覆樓主:

唔通貪你靚仔咩?

男爵府

人無恥便無敵呀

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔通真係想做個護理員咩

伯爵府

結婚證書俾你法律地位瓜分或全吞450萬,新何太結咁多次婚 經驗豐富

珍珠宮

係愛呀!

伯爵府

goldpiglet 發表於 24-5-13 19:19
亞叔太短視
如果有廿年命
個女人會陪你廿年咩

短暫温柔鄉可能換來臨老過唔到世

象牙宮

識左2個月就咁急結婚 真愛嘛。
大河馬 43岁。 明年生个何B仔。
53 岁, 更年期。生不出。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

畀面勳章

係愛何生⋯嗰450萬,今集何太講到明拎住100萬先,蝕左再拎,何太真係唔係為錢架
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真愛呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主:

而家又話阿伯唔比佢出去打工,閂後門幾快。

返上去大陸擺地攤喎,又話個仔出去打工賺錢養阿伯,偉大到呢!

阿伯前生做咗咩好事,今世揾到一家人咁無條件照顧佢

男爵府

taiming 發表於 24-5-13 20:34
而家又話阿伯唔比佢出去打工,閂後門幾快。

返上去大陸攞地攤喎,又話個仔出去打工賺錢養阿伯,偉大到呢! ...

亞伯驚佢去打工又跟左第二個

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

阿伯搵番初戀感覺, 幾多錢都願意比..

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊