自由報料

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

我打左去問, P牌 所有系列既膠袋都唔換得呀..
= 超薄乾爽都唔得..

原帖由 天賜晶瑩 於 09-6-19 09:33 發表
,pampers仲有超薄乾爽,應該無問題喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Yeah...
我屋企有成10個huggies 尿片袋...
希望去到沙田廣場換啦...

珍珠宮

2024年龍年勳章

我有好多噓噓樂片袋, 唔知係咪每人限換一包呢? 如果係都幾麻煩, 唔通要2公婆出動為了幾片尿片仲要周圍走??
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

ok, 得左啦.... 唔該晒.....

==========
原帖由 kiki.kiki 於 09-6-19 10:06 發表
用mouse 指住幅圖, 跟住right click, 揀view image, 就可以睇晒架啦

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

THX^^多謝樓主~但係真係好想數臭佢
佢話合資格人士先可以換領一包-_-
上次拿佢3片試用裝~又要人地印信出黎先拿到~仲記得再之前係要參加左個什麼作文比賽~入圍先可以換得3片~比得咁唔甘心情願~就咪比人試

別墅

睛靈勳章

原帖由 onionpig 於 09-6-19 11:36 發表
上次拿佢3片試用裝~又要人地印信出黎先拿到~仲記得再之前係要參加左個什麼作文比賽~入圍先可以換得3片~比得咁唔甘心情願~就咪比人試 ...

入圍先換得3片?!?!

有無搞錯!!!起碼要有一包珍寶裝先o岩!

珍珠宮

2024年龍年勳章

係喎...限換一包喎!!!

頭先搵到原來都係得4個袋咋. 唔知有無加大碼呢?!?

原帖由 onionpig 於 09-6-19 11:36 發表
上次拿佢3片試用裝~又要人地印信出黎先拿到~仲記得再之前係要參加左個什麼作文比賽~入圍先可以換得3片~比得咁唔甘心情願~就咪比人試 ...

禁止發言

禁止發言

禁止發言

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

佢真係好cheap, 不如唔好送, 噓噓樂從來都唔送, 我又唔會覺得佢cheap, huggies一送送一包細既都有幾十片就真係大方好多羅.

攪咁多野安排咁多人手送得o個幾片唔知為乜, 人工錢都唔止啦.

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Jessy 於 09-6-19 13:10 發表
佢真係好cheap, 不如唔好送, 噓噓樂從來都唔送, 我又唔會覺得佢cheap, huggies一送送一包細既都有幾十片就真係大方好多羅.

攪咁多野安排咁多人手送得o個幾片唔知為乜, 人工錢都唔止啦. ...

HAHA所以我都係用噓噓樂~又抵用又好

男爵府

原帖由 avisf 於 09-6-19 11:49 發表

入圍先換得3片?!?!

有無搞錯!!!起碼要有一包珍寶裝先o岩!

哈哈~所以我古無人投稿~佢先改個方法出email叫人印信換3片

大宅

其實係Pampers會員登記左, 都可以o係荷花攞到一包試用裝, 但要親身去, 因要對身份證... 今次只係要個其他牌子嘅普通包裝袋, 就可以攞到幾片試用裝, 都好著數吖 (要專程搭車去攞另計)...

別墅

其實係每人限換一包定係點架?洗唔洗登記先?如果唔洗,係唔係我排多幾轉,帶多幾個舊片袋就可以再換?如果係,我又唔怕醜喔

大宅

哂氣

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 lamtszyan 於 09-6-19 03:14 發表

應該唔得喎.....Pampers = 幫寶適......應該全部Pampers都唔得架.............好彩我之前都入左D 中碼試用裝.......慳得就慳.............

係啦, 誤會咗添. 之前有屋企人見喺惠康唔洗任何條件$5四條褲仔任買, 幫我買咗6包, 因為一時間搵唔倒我. 我話應該成車掃晒啦.

複式洋房

原帖由 sensei 於 09-6-20 14:07 發表

係啦, 誤會咗添. 之前有屋企人見喺惠康唔洗任何條件$5四條褲仔任買, 幫我買咗6包, 因為一時間搵唔倒我. 我話應該成車掃晒啦.

邊度既惠康呀? $5 4條好抵WOR.......仲平過片片

大宅

浪費人力物力, 佢地市場經理真係做到""""0個名cheap曬, 如其大費周章不如叫人比錢買包sample.

首頁

尾頁

跳至