跳至

首頁

尾頁

別墅

睛靈勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

唔就腳

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

車錢都喺度

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 20:37 發表
車錢都喺度

我click咗BK上面banner, 响中環荷X換咗pack (以前試用裝4條㗎嘛, 依家都縮皮...)

係就係好軟, 不過XL一包50條要158, 唔值

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-6-18 21:48 發表

我click咗BK上面banner, 响中環荷X換咗pack (以前試用裝4條㗎嘛, 依家都縮皮...)

係就係好軟, 不過XL一包50條要158, 唔值

我用Goo'n都好軟架,不過又好貴囉,片$145/64片,褲$152/46片

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 22:10 發表

我用Goo'n都好軟架,不過又好貴囉,片$145/64片,褲$152/46片

噚日响卓X買咗袋大碼, $129 60片...
豬弟見到啲公仔愛不釋手 mouth:

王國長老

原帖由 小倩 於 09-6-18 22:16 發表

噚日响卓X買咗袋大碼, $129 60片...
豬弟見到啲公仔愛不釋手 mouth:

goo'n 貢平!?

大宅

想問下除左HUGGIES之外, 有咩牌子有XXL架?

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 22:20 發表

goo'n 貢平!?

王國長老

原帖由 muji 於 09-6-18 23:20 發表
想問下除左HUGGIES之外, 有咩牌子有XXL架?

唔使要用到XXL咁誇呀 mouth:
哥哥3歲半未戒夜片都係用XL咋喎~

不過Pampers都有出

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-18 23:27 發表

http://gbk4zq.blu.livefilestore.com/y1ph2d6p9EP ...

唔係嘛!兩個星期前我係RE-ON訂都要140喎, 噚日係RE-ON訂咗一箱加大碼都140喎!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-18 23:42 發表

唔係嘛!兩個星期前我係RE-ON訂都要140喎, 噚日係RE-ON訂咗一箱加大碼都140喎!

你睇清楚, 係L嘅片咋 mouth:

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-18 23:46 發表

你睇清楚, 係L嘅片咋 mouth:mouth:" />

我知, 兩星期前我訂嘅係大碼, 當時傻B仲啱著, 點知兩星期後唔啱要著加大碼

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-18 23:57 發表

我知, 兩星期前我訂嘅係大碼, 當時傻B仲啱著, 點知兩星期後唔啱要著加大碼

好奇怪, Pampers & Huggies紅白佢要著XL
Goon & Huggies紅藍著L又OK喎

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-19 00:04 發表

好奇怪, Pampers & Huggies紅白佢要著XL
Goon & Huggies紅藍著L又OK喎

日本版PAMPERS嘅XL傻B一早已經唔啱喇!
GOON而家要著XL

公爵府

5/7 星期日, 唔出公公那兒
11/7 星期六, 又唔會回將軍澳
如果2個日子換轉就好了
不過晴晴在介片中, 攞了可能用唔著>.<

公爵府

原帖由 babycanny 於 09-6-18 23:57 發表

乜個PAT大得咁快:SMAILING:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

觀塘區啱我喎!

我個女依家著緊nepia big size,L 都著得落,但就有小小緊。

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

葵芳近我喎~~
正呀~~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-6-19 10:07 發表

乜個PAT大得咁快:SMAILING:

係囉!不過傻b近排成日都唔停口不停嗌食呢樣嗰樣

首頁

尾頁

跳至