跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我見網上好多bb衫,親子衫好想訂,不知是否安全,
請各媽咪分享一下訂衫經驗

複式洋房

我0係淘寶買過一次都OK,第日謙謙大D又會再買

大宅

原帖由 sandyip1119 於 09-6-18 20:22 發表
我見網上好多bb衫,親子衫好想訂,不知是否安全,
請各媽咪分享一下訂衫經驗

我上網買過好多次bb衫了! 上星期都買左親子裝,so far都ok呀! 我通常都係yahoo拍賣買,揀d信用好d的賣家! 一般都係入完錢佢就寄嚟囉! 都幾方便...

不過上網買bb衫都幾花心思,因為同一款衫價錢可以爭20-30%嫁! 所以有時間不妨睇多d先決定啦!

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原帖由 tomato_mama 於 09-6-18 23:46 發表

我上網買過好多次bb衫了! 上星期都買左親子裝,so far都ok呀! 我通常都係yahoo拍賣買,揀d信用好d的賣家! 一般都係入完錢佢就寄嚟囉! 都幾方便...

不過上網買bb衫都幾花心思,因為同一款衫價錢可以爭20-30%嫁! 所以有時 ...

咁妳是銀行交數or即接交收,可否介紹一d相熟給我..thank

複式洋房

原帖由 tomato_mama 於 09-6-18 23:46 發表

不過上網買bb衫都幾花心思,因為同一款衫價錢可以爭20-30%嫁! 所以有時 ...

我之前都係0係YAHOO搵,之後發覺有好多0係淘寶都有,香港賣75蚊,淘寶賣40人仔,買一套半套就緊係香港買,如果買十套八套我就上淘寶LU,慳到百幾二百蚊
見YAHOO出POST的相都同淘寶的一樣,我估都係同一件貨

大宅

原帖由 sandyip1119 於 09-6-18 23:55 發表

咁妳是銀行交數or即接交收,可否介紹一d相熟給我..thank

我係銀行過數的,so far都無試過有問題,我可以send一d ref給你的,不過每件貨品都有唔同價錢,所以就算A貨品係A公司平都唔等於B貨品係A公司平嫁! 所以我會睇多d先決定!

大宅

原帖由 biglooklook 於 09-6-19 00:08 發表

我之前都係0係YAHOO搵,之後發覺有好多0係淘寶都有,香港賣75蚊,淘寶賣40人仔,買一套半套就緊係香港買,如果買十套八套我就上淘寶LU,慳到百幾二百蚊
見YAHOO出POST的相都同淘寶的一樣,我估都係同一件貨 ...

我都有睇過淘寶呀! 不過我買果d款係果道就無...我之前買過最抵係"Carter's套裝"; $120有4套(短衫加短褲), quality ok, 款又靚,所以真係好抵呀!

其實你都講得啱,係yahoo拍賣d價可以爭好遠,所以我一定會格下價先囉!

複式洋房

$120有4套真係好抵喎,淘寶都冇咁平

別墅

好媽媽勳章

搵到你啦!哈哈!

男爵府

原帖由 szesze2009 於 09-6-20 18:10 發表
搵到你啦!哈哈!

哈哈!比你搵到嚟! 你有無開題目呀!
你點解用這個名......:;pppp:

男爵府

別墅

好媽媽勳章

原帖由 sandyip1119 於 09-6-20 22:41 發表

哈哈!比你搵到嚟! 你有無開題目呀!
你點解用這個名......:;pppp:

一個施敏一個施雅兩個施字嘛!用其他名有人用咗.呢個簡單方便.....我未開主題,我多數係自由講場個邊.

別墅

好媽媽勳章

係唔係你搵我呀!今晚再上嚟.

男爵府

幾點呀!現在得唔得呀!

別墅

好媽媽勳章

原帖由 sandyip1119 於 09-6-22 19:00 發表
幾點呀!現在得唔得呀!

ok啦!

男爵府

有無媽咪提供綱上訂衫綱址給我呀!THANK!

男爵府

心言小寶貝:;pppp: :;pppp:

大宅

原帖由 sandyip1119 於 09-6-22 19:38 發表
有無媽咪提供綱上訂衫綱址給我呀!THANK!

Pls check PM!

男爵府

原帖由 tomato_mama 於 09-6-30 00:25 發表

Pls check PM!

thank!我巳check!

大宅

有無媽咪提供綱上訂衫綱址給我呀!THANK
i also want to know ,pls pm me.

首頁

尾頁

跳至