自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨天參觀了全球最古老的在航郵輪及最大型的流動書展,我們買了很多小朋友的書一般都是50-400unit($20-$80)就有一本,大部份都是英文書,最合小朋友睇

「忠僕號」開放詳情
開放日期:
2009年6月6日至7月4日
**2009年6月19日至21日及6月29日至7月1日休息

開放時間:
逢星期二至星期六:上午10時 – 晚上9時
逢星期日及星期一:下午2時 – 晚上9時
6月22日,星期一:上午10時 – 晚上9時
7月4日,星期六:上午10時 – 下午9時

登船費用:港幣10元
65歲以上免費

登船地點:海港城海運大廈二階(近OT280號舖 – Nautica)

如欲查詢,請致電海港城廿四小時熱線:﹙852﹚2118 8666
網址:www.harbourcity.com.hk

大宅

原帖由 victoria2007 於 09-6-19 12:27 發表
昨天參觀了全球最古老的在航郵輪及最大型的流動書展,我們買了很多小朋友的書一般都是50-400unit($20-$80)就有一本,最合小朋友睇。

「忠僕號」開放詳情
開放日期:
2009年6月6日至7月4日
**2009年6月19日至21日及6 ...

想問有冇查詢地點和電話 都唔知系邊樹

複式洋房

D 書都幾抵, 但天氣熱就好辛苦, 晚上去可能好D!

大宅

我係星期三都去!
值得一去,因為有些書我係出面無見過的。
而且價錢都唔貴。
我好多dora,公主.elmo,disney,rubbit.
我家,見到1set 6本公主書,全部唔同主角都係$80,好平

別墅

thank you!! i will go this weekend

男爵府

大宅

船上無冷氣

原帖由 okmangel 於 09-6-19 12:38 發表
D 書都幾抵, 但天氣熱就好辛苦, 晚上去可能好D!

首頁

尾頁

跳至