興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

恆健出版社(Nano Publishing)响6月已經搬咗去APM. (官磄地鐵站A2出口, 近Genkisushi) 佢老板一向對我地呢班BK媽咪好好, 特別安排免費比我地renew個membership. 由現在到8月底, 你地可以去APM店到用舊証換新証, 佢地仲會免費送本書比你地. 如果你地唔係會員, 亦可即時免費入會, 書都照送. 不過你地一定要話係BK媽咪先有呢個offer.

以下係佢地個website.
www.popupbook.hk
Tel: (852) 3188 9640
Office Hours: Mon - Sat 11:00 - 19:00 (except Sunday & Public Holidays)

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 piggy2007 於 09-6-19 14:10 發表
恆健出版社(Nano Publishing)响6月已經搬咗去APM. (官磄地鐵站A2出口, 近Genkisushi) 佢老板一向對我地呢班BK媽咪好好, 特別安排免費比我地renew個membership. 由現在到8月底, 你地可以去APM店到用舊証換新証, 佢地 ...

我昨天去了但是找不到, 出了地鐵站A2出口怎樣行 ?

男爵府

MTR 有條天橋與APM相連的,行入APM在元x壽司旁有座相連的大廈就是"港貿中心",行落去妳就會見到坐升降機的大堂就是了。

我今天上去買了很多書但唔知原來bk媽是可以有免費書送的,我只是用$1換了一本書,如果妳去可否幫我問下有無得補返呀? Thanks!

大宅

我相信冇問題. 你去到話係bk媽咪佢地就會幫你造membership 同送本書比你. 佢地老板特燈買咗巧多書黎送比我地呢班bk媽咪架.

原帖由 姑姑媽 於 09-6-19 16:26 發表
MTR 有條天橋與APM相連的,行入APM在元x壽司旁有座相連的大廈就是"港貿中心",行落去妳就會見到坐升降機的大堂就是了。

我今天上去買了很多書但唔知原來bk媽是可以有免費書送的,我只是用$1換了一本書,如果妳去可否幫我問 ...

男爵府

Thank you!

我今天已做了member,不過咁樣又上去問人攞本書好似唔係幾好意思咁添!

原帖由 piggy2007 於 09-6-19 17:18 發表
我相信冇問題. 你去到話係bk媽咪佢地就會幫你造membership 同送本書比你. 佢地老板特燈買咗巧多書黎送比我地呢班bk媽咪架.

洋房

依家搬去官塘很近我, 我都上去換了証仲免費取了書,本書都幾好不過就啱D細個既bb, 佢地話最好print張forum出來以識別bk媽咪.

原帖由 piggy2007 於 09-6-19 14:10 發表
恆健出版社(Nano Publishing)响6月已經搬咗去APM. (官磄地鐵站A2出口, 近Genkisushi) 佢老板一向對我地呢班BK媽咪好好, 特別安排免費比我地renew個membership. 由現在到8月底, 你地可以去APM店到用舊証換新証, 佢地 ...

男爵府

我也去了,攞左會員證及免費書
但由於時間有限,唔想阻人收工,所以只買了一本書就走了

搵日再去睇睇先~~

首頁

尾頁

跳至