跳至

首頁

尾頁

男爵府

想報定屋企樓下d暑期班, 但又想睇定d疫情點先......真係煩.....

你地有乜嘢安排? 分享下呀~~~~~~

大宅

我唸今個学期都係冇得返学,現在日日留起屋企,好少落街,都幾悶.之前報咗兩個暑期課程,7月份開始上,其中一個上開,間劃畫学校都有做防疫同人流措施,暫時都可以續上.至於另外一個芭蕾舞班,因為未上得,就会上之前問清楚有咩措施先考慮上吾上.如果疫情惡化,都未必俾佢上...另外,又買了套票睇國際綜藝合家歡節目同睇小丸子,又係要戴口罩睇. 假期就会去人流較少的商場好似圓方/IFC俾佢自由咁跑吓或者会揀黃昏時份去沙灘行吓玩吓,希望豬流感快些走,不過近排天氣咁悶熱,真係重可怕過d菌...

:;pppp:
妹妹豬 齊來做個好朋友

大宅

我一早報咗學校嘅summer course,貪佢日日返又有school bus pick up。

我知學校都唔想cancel,好無奈又好激氣!!

大宅

好媽媽勳章

當初諗住就7月下旬放暑假,所以好早報左個畫班,後來加多個溜冰, 但2個班都係7月尾先開始返,而家甘早放假, 諗住報多個英文,黎緊sat試堂.
今年幫呀囡諗summer course,諗到頭都痕

男爵府

我仔間学校会取消暑假!下月復課教返之前嘅嘢!之後就一直返唔会再放假....即停課當暑假!

別墅

一至五朝早返playgroup當返學,再加三日下晝去學英文。係辛苦D,不過冇辦法,因為下學期要面試考小學,所以點都要谷一谷,不容有失呀!

大宅

星期五學校老師打黎話如常開放至八月中,不過唔係正常curriculum, 所以都仲煩緊,想要上d有用既playgroup同興趣班,加埋加埋 都幾貴,都未諗好快又多件,點算...

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

子爵府

原先報左游水班及畫班
點知st.paul出現豬流感
個泳池都唔開
所以把活動也取消了
我連幼兒園都退學了
而家暫時都無安排任何活動
只是在家睇下vcd,玩下玩具,落樓下公園踏單車等等
對我來講都幾悶..不過無計...希望遲下可以再報興趣班

別墅

Hi Jomei..

st.paul 個泳池好似重開咗喇!

子爵府

但我已取消游水班了
原帖由 NO.FOURFOUR 於 09-6-30 12:48 發表
Hi Jomei..

st.paul 個泳池好似重開咗喇!

首頁

尾頁

跳至