跳至

首頁

尾頁

民房

連託管都停埋,咁d daddy mummy
都會幾頭痛喎

大宅

係呀. 小朋友在家都唔知點過, 其他暑期活動都唔知會唔會取消呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

做乜要停?係因為h1n1..定係因為本身已經諗住今年開始冇夏令?

民房

回覆 1# 月希 的文章

係因為H1N1,今日仲決定咗全澳
停夏令,唉...家長們...頭痕了

珊瑚宮

原帖由 starnight 於 09-6-25 21:18 發表
係因為H1N1,今日仲決定咗全澳
停夏令,唉...家長們...頭痕了

今日加菲都打左比我
停夏令..其實我冇乜所為...只係駿駿有排悶...唔知文化中文果d活動會唔會停呢?
其實興趣班又會唔會停呢?

頭先老公要出街..我又睇唔到7點新聞...又唔知晚間新聞係幾時做

學校會唔會打電話通知呢?因為一早交左夏令費架啦喎....

洋房

Check at TDM website

Yuet Hei, you can check at TDM website ga...have yesterday news there....
原帖由 月希 於 09-6-25 23:26 發表

今日加菲都打左比我
停夏令..其實我冇乜所為...只係駿駿有排悶...唔知文化中文果d活動會唔會停呢?
其實興趣班又會唔會停呢?

頭先老公要出街..我又睇唔到7點新聞...又唔知晚間新聞係幾時做

學校會 ...
http://www.babyhome.com.tw/littlevenus

珊瑚宮

學校打左黎囉...冇夏令囉..連暑期作業都冇丫

民房

照我所知呢...教青局攪的暑期活動就會
照常上課,但係有d學校好似係會停咗校
內攪的興趣班,唉...好混亂呀

洋房

好耐冇上來,大家好!我大女讀聖羅撒,學校有開托管班.我都比佢返,都係早上返3個鐘,好過係屋企咁悶,返去玩下遊戲,唱下歌仔咁囉,不過就唔係好多同學仔返囉,好多家長都驚左H1N1唔比D小朋友返.

民房

回覆 1# ianian0829 的文章

係呀!我有d朋友連報咗暑期活動都
唔敢畀小朋友返,驚傳染呀!

首頁

尾頁

跳至