自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢已經"作"咗心心好多錢la.....而家係想全部比晒佢....佢真係大口氣la.....好狼C...

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聰聰2公婆一早講掂數

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 ironstraight 於 09-6-25 09:47 發表
係囉!我都唔明...乜通姦唔係犯法既咩??可以咁樣認左都冇事架??

別墅

可能佢老婆連"按摩"技巧都同佢一齊研究, 所以冧到甜甜迷迷糊糊..乜都聽佢氹, 呢d 生物正pk , 正人粉, 有d 咁嘅父母, 難為咗對細路.........

原帖由 des1971 於 09-6-25 10:58 發表
我唔認為佢老婆唔知個老公去"掏古井"囉!!
我覺得佢倆公婆跟本就係夾埋一齊搵大錢

教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

太監
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

傻啦...

梗係打完呢場先告佢通姦...win 定輸都好...

佢老婆拎得仲多呀~

原帖由 kkf2210 於 09-6-25 09:40 發表
我老細話"聰聰"個老婆好屎"春",佢老公認咗係同心心有路(全世界都知),佢可以即時提出離婚,咁咪分到"聰聰"一半身家,就算打嬴官司都可再分一半身家.......

睇個勢.."聰聰"5會嬴......仲要倒蝕律師費.. ...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 RonicaKwok 於 09-6-25 14:34 發表
傻啦...

梗係打完呢場先告佢通姦...win 定輸都好...

佢老婆拎得仲多呀~

打完如果博倒贏咗, 仲多 , 佢老婆一早計過架啦.

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

我懷疑06年個簽名唔係冒簽!
可能佢日煩夜煩住小甜甜,
所以小甜甜"係甘椅"簽個平時同唔同個簽名"膚蜆"住佢!

大佬呀~大部份俾佢其實唔出奇!可能真係"林"得掂~
但小甜甜同佢細佬甘friend,
自己細佬妹一毫子都冇就真係好奇!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

世紀賤男..佢唔驚有報應架..佢個仔一定冇patpat
原帖由 tiffany_wong23 於 09-6-25 14:52 發表
我懷疑06年個簽名唔係冒簽!
可能佢日煩夜煩住小甜甜,
所以小甜甜"係甘椅"簽個平時同唔同個簽名"膚蜆"住佢!

大佬呀~大部份俾佢其實唔出奇!可能真係"林"得掂~
但小甜甜同佢細佬甘friend,
自己細佬妹一毫子都冇就真係好奇 ...

首頁

尾頁

跳至