嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地通常會去邊度買BB衫?

其實除左D大牌子retail shop 外, 你地會去一D鋪頭仔買嗎? 價錢是否會差好遠? 質地得唔得? 有無鋪頭好介紹? 我諗BB會大得好快, 費事買D貴價衫, 著幾次就唔o岩著好浪費!
Thanks!!

男爵府

Re: 你地通常會去邊度買BB衫?

一件半件貴野都有架﹐撐o下場都要嗎 :mrgreen:
平時就o係花園街貨仔﹐好多選擇架﹐價錢同大百貨公司都差一折。
佢地大得太快啦﹐有時d衫仔都未殘就已經唔o岩著囉!

我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

出口店
d款會特別d,亦唔會太貴
e.g.花園街,中環利隆大廈間樓上舖,葵涌廣場

珍珠宮

好媽媽勳章

bk有個叫樂兒媽咪,佢響元朗開左間賣小朋友衫既舖頭,你地得閒都去睇下喇! 響元朗合益廣場1樓,叫樂兒小天地.d衫都幾靚價錢都算平呀!

別墅

沙田西田百貨.荃灣廣場
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我多數去Jusco買D平時著既衫,褲,有時見到街邊檔,質地好都會買,如果買D去街既衫就多數去Kingkow同Hipo Fant,佢地減價時,都好抵買架!

洋房

吉之島
曳曳既傑仔在10月3日登陸地星喇!

大宅

沉日去左中環擺花街間樓上舖,佢地做緊sale,都幾平下,不過我bb重好細個,所以可以揀的唔多,不過都買左成堆,d抵衫仔同夾衣好抵,同花園街差唔多價錢,但d碼同款多好多,而且間譜乾淨整齊好多 :mrgreen:

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

沙田西田百貨、Jusco既日本衫仔幾覩架,另外最多就係Kingkow同Hipo Fant,趁減價會買定!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi hoeve:
請問可否給我中環擺花街間樓上舖的名呀???(我想去看看)
同埋佢地on sale做到幾時???
再請問6個月bb有多揀擇嗎????
thanks so much
該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

thanks

洋房

我係觀塘工廠大廈買, 都幾抵!

大宅

janetngan2 寫道:
hi hoeve:
請問可否給我中環擺花街間樓上舖的名呀???(我想去看看)
同埋佢地on sale做到幾時???
再請問6個月bb有多揀擇嗎????
thanks so much

on sale now laa
不過唔清楚到幾時
6個月bb都有架
如果去開睇吓無妨因為每個age款唔多

男爵府

Re: 你地通常會去邊度買BB

沒有規定有時行行吓街都會買 ,近期鐘買台灣牌子AMORE,SEASAME,CHICCO,PIYO&DISNEY...有時都會去花園街掃吓平嘢 有有冇牌子不緊要最緊質地好

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

床欄一問?

想由bb床轉去子母床, 大家有無床欄介紹? 係邊度買好呢?
1. 寬度應該多少為安全呢?
2. 是否應選一些較軟身的質地?
3. 入落床褥的支架係咪應該盡量長d?
4. 有無牌子或型號介紹?
5. 價格一般為多少?
Thank you!

大宅

赤柱有間叫s-mart, 出口貨, 好多靚款, 價錢又唔貴~

其實retail shop有d都唔會好貴:
jusco
uniqlo
mothercare(減價時)
muji (少款但減價時$100一件, 質地好好)
h&m間唔鐘有d款幾靚, 我個親戚買左件外褸俾2歲囡囡, $199但著起黎好似名牌褸咁, 正!

要出席靚靚場合, 尤其女仔, 其實都好多選擇, 我見mothercare有d裙仔都好見得人下, zarao個d都唔錯 (一時時), 未必要去d賣bb衫o既貴shop o既~

大宅

花園街尋寶,每次去都失控,今日又買左好多,都係出口貨,好靚,價錢合理。

大宅

我都係在官塘d工廠大廈內買, 有時會拾到日本同韓國衫, 好抵吵~~

原帖由 abbycheung 於 04-12-23 17:37 發表
我係觀塘工廠大廈買, 都幾抵!
明日之<猩> - 卓彥

首頁

尾頁

跳至