自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

(明報)2009年6月26日 星期五 21:15
英國傳媒報道,樂壇巨星米高積遜猝死前,可能注射過一種類似嗎啡的止痛藥,令他的心臟停頓死亡。

《太陽報》引述消息稱,米高積遜在死前注射過一種類似嗎啡的止痛藥「DEMEROL」。消息人士稱,米高積遜在注射後,呼吸變得緩慢,直至最後停止。
報道指出,米高積遜在2003年捲入戀童案後,注射嗎啡及DEMEROL上癮。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Icy_babe 於 09-6-26 22:58 發表
英國傳媒報道,樂壇巨星米高積遜猝死前,可能注射過一種類似嗎啡的止痛藥,令他的心臟停頓死亡。

《太陽報》引述消息稱,米高積遜在死前注射過一種類似嗎啡的止痛藥「DEMEROL」。消息人士 ...

唔會信外國既小報...
驗屍後就自自然然知道究竟係發生緊咩野事~
話佢03年就開始打針更加係無稽之談~
就係多得呢d小報...成日作野...:;pppp:

大宅

大宅

我覺得係醫生呃佢錢, 整好多藥佢食, 食死佢就真.

子爵府

同意!太陽報真係信唔 過

原帖由 kawai928 於 09-6-27 00:31 發表

唔會信外國既小報...
驗屍後就自自然然知道究竟係發生緊咩野事~
話佢03年就開始打針更加係無稽之談~
就係多得呢d小報...成日作野...:;pppp:

子爵府

現時最新資料係...
驗屍官已經解剖左MJ...
但真正驗屍結果可能要6-8wks先有...
另外排除係毒品致死...
不過因為當時有私人醫生在場...
打911果個人唔知係邊個...
佢話當時私人醫生係唯一在場既人
從當時911既錄音內講既野...
加上之後醫生失左蹤...
依家最大懷疑可能係醫生幫MJ注射過量既止痛藥...
P.S:至於mj生前有冇一路keep住用藥現階段唔知道,要等驗屍結果....
只希望真相唔會被掩蓋~

以下為美國網站TMZ登出的911錄音文字版:
(英文)
A transcript of the call:

Caller: I need an ambulance as soon as possible sir.

911 operator: Okay sir, what is your address?

Caller: Los Angeles California. 90077. Carolwood Drive.

911 operator: Tell me exactly what happened.

Caller: Sir, we have a gentleman here that needs help and he's not breathing. We're trying to pump him but he's not breathing.

911 operator: How old is he?

Caller: He's 50 years old.

911 operator: 50... Okay. He's unconscious? He's not breathing?

Caller: Yes, he's not breathing sir.

911 operator: Okay, and he's not conscious either?

Caller: He's not conscious sir.

911 operator: Alright, do you have him on the floor? Where is he at right now?

Caller: He's on the bed.

911 operator: Get him on the floor. I'm going to help you with CPR now. We're on our way there now. I'm going to do what I can to help you over the phone. Did anybody see him ...

Caller: We have his personal doctor here with him sir.

911 operator: You have a doctor there?

Caller: Yes, but he's not responding to anything. He's not responding to CPR, anything(MEAN THE DOCTOR?)

911 operator: Oh, okay. We're on our way there. If your guy is doing CPR instructed by a doctor then he is a higher authority than me. Was anybody with him when this happened?

Caller: No, just the doctor sir. The doctor was the only one here.

911 operator: Okay, so the doctor saw what happened?

Caller: Ah, doctor did you see what happened? (inaudible). Sir, if you please ...

911 operator: We're on our way. I'm just asking these questions ... they're on their way sir.

Caller: Thank you sir. He's pumping, he's pumping his chest but he's not responding to anything.

911 operator: Okay, okay. We're on our way. We're less than a mile away we'll be there shortly.

Caller: Thank you.

(國內MJ fans club的中文番譯)

911 話務員:XXX急救中心

打電話者:我需要一輛救護車先生越快越好

911 話務員:好的先生,你的地址?

打電話者:洛杉磯,加利福尼亞,90077,Carolwood Drive

911 話務員:然後準確的告訴我發生了什麼?

打電話者:有一個人在這需要幫助,他不呼吸了,我們按壓他的胸口,不過他不呼吸了

911 話務員:好的好的,他幾歲了?

打電話者:他50歲了先生。

911 話務員:50歲,好的。他失去知覺了?他停止呼吸了是嗎?

打電話者;是的,他不呼吸了

911 話務員:也沒有知覺了對嗎?

打電話者:是的沒有知覺了

911 話務員:好,你把他搬到地上了嗎?他現在在哪里?

打電話者:床上,在床上

911 話務員:把他放到地板上,我會教你怎麼做心肺復蘇術。我們在路上,我會通過電話幫助你。有人在邊上照料他嗎?

打電話者:是的,我們有一個私人醫生在。

911 話務員:哦,有一個醫生在那裏?

打電話者:是的,不過他(指的並不知道是私人醫生還是MJ)沒有反應,他(同上)對什麼都沒有反應了

911 話務員:在那裏等著,私人醫生做心肺復蘇術,會比我有用得多。這件事發生的時候有人和他在一起嗎?
打電話者:哦,沒有,只有一個醫生,他是在這的唯一一個人

911 話務員:所以醫生目睹了事情的全過程?

打電話者:嗯,醫生你看見一切了嗎?(回答聽不見)。哦,醫生,求你。(這句是和電話裏的人和醫生說的)

911 話務員:我們的人來了,我只是問這些問題。他們已經在路上了。

打電話者:謝謝你,先生,他(私人醫生)在按壓他(MJ)的胸口,不過他(MJ)已經對任何東西都沒有反應了。

911 話務員:好的好的,等著,我們在路上,我們離這不到1英里了,很快就來

打電話者:謝謝,謝謝

子爵府

原帖由 Icy_babe 於 09-6-26 22:58 發表

《太陽報》引述消息稱,米高積遜在死前注射過一種類似嗎啡的止痛藥「DEMEROL」。消息人士 ...

唔可信!

首頁

尾頁

跳至