自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

H&M那些好OK!

原帖由 cecichow 於 09-6-27 00:47 發表
邊樹買又靚又正(合理價)既呢?thx!

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

馬莎!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

trendyland or wing on 個 D 都好 OK !

永安而家 ON SALE , 為起都係 $ 16
一條好多公仔揀架啦 !

原帖由 cecichow 於 09-6-27 00:47 發表

大宅

原帖由 chickenwing2006 於 09-6-27 01:11 發表
trendyland or wing on 個 D 都好 OK !

永安而家 ON SALE , 為起都係 $ 16
一條好多公仔揀架啦 !

咁好, 仲有公仔添.

我上次在 jusco 買 $18 一條, 純白色, 咩公仔都無呀 , 我仲買左半打添.
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

別墅

上日本網 jshoxxx, 女仔款一pack10條, 好好著.

http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我個次見 bk 有 mami 借 trendyland
staff code , 買左 elmo 同 pooh
一 pack 3 條 , 折左都係 $ 10 / 條
真係又平又抵 !

佢入面 d 邊都係回埋口 , 唔會刮到佢
d 肉最好麻 !

* 今早去 wing on 見個 d 都 ok ,
都係甘上下 , 不過一 pack 2 條
8 折左 $ 32 甘上下 !

原帖由 cat.siu 於 09-6-27 01:18 發表

咁好, 仲有公仔添.

我上次在 jusco 買 $18 一條, 純白色, 咩公仔都無呀 , 我仲買左半打添.

男爵府

原價几錢?

原帖由 chickenwing2006 於 09-6-27 02:28 發表
我個次見 bk 有 mami 借 trendyland
staff code , 買左 elmo 同 pooh
一 pack 3 條 , 折左都係 $ 10 / 條
真係又平又抵 !

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/wMKnBY__DOT__TFBZsV0sd00l0PHRN_24/blog/200906050201 ...

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章

原價 $ 60 / pack , 個時半價 $ 30 /
pack

原帖由 boise 於 09-6-27 09:45 發表
原價几錢?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

千色店

男爵府

Mark & Spencer. 依家less 50%, 好抵
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

children underwear, socks no discount wor.

原帖由 paltiBB 於 09-6-27 12:24 發表
Mark & Spencer. 依家less 50%, 好抵

子爵府

果時做staff sale, 有 mama 分享左個 code 比我地用嚟去買野, 不過完左喇, 而家冇呢個優惠喇

原帖由 cecichow 於 09-6-27 15:19 發表
請問你係0係半價時買?
借個staff code係乜意思呀?pre-sale?
依家用個staff code, 可以得半價嗎?你可唔可以pm個code我呢?
謝謝!

公爵府

海運有間專賣underwear架,特價$60-70包

水晶宮

Leonx in Maritime Square, Sanrix and Trexdyland in Grand Century plaza!!!
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

APITA而家promote做緊$39二條, 買六條折, 有米奇, 有thomas公仔, 其他公仔都有..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至