跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

我都miss了半歲聚會,所以好想參加一歲party。

我想投12/12, 13/12, 19/20, 20/20 .

男爵府

好媽媽勳章

I vote for 6 Dec, 19 Dec and 20 Dec.

Thank u for organizing this party again ^o^

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

5/12(六)~3票
6/12(日)~11票
12/12(六)~9票
13/12(日)~10票
19/12(六)~14票
20/12(日)~16票
25/12(聖誕節)~2票
26/12(六)~3票
27/12(日)~5票

男爵府

我投12/12 or 13/12

大宅

我投6/12,13/12,20/12 對於我們呢d星期六要返工的媽媽來說,總之係星期日就ok架啦!
唔該晒一班出心出力的義工!

大宅

我12月既weekend都ok
不過都係怕25-27號會較難book地方

另外我想remind一下大家,由於22號係冬至,可能大家會係19 & 20號提早做冬,唔知會5會有d mami須要早d係屋企幫手預備做冬既晚餐 / 屋企人到時會book左你地whole day行街再dinner

複式洋房

5/12(六)~4票
6/12(日)~13票
12/12(六)~11票
13/12(日)~13票
19/12(六)~14票
20/12(日)~17票
26/12(六)~3票
27/12(日)~5票

我prefer星期六下就or星期日~
另外~我希望有多d地方俾bb玩 ~
for example.大家唔係坐圓檯,改做坐地下,
分組坐,再分組遊戲,每組win左既一個就入決賽~
哈哈~等bb玩多d !!
同埋係大大大大合照 ^^
THANK YOU

複式洋房

回覆 47# TangMumMum 的文章

今年雙春潤月... 好年 ... 12月我好多紅色炸彈 ... 真係要快d fix日子啦 ...
我suggest 1月頭(e.g. 3/1 或者 9-10/1), 大家bb 大d ...好玩d ... 又過咗christmas 同newYear ... 出街都冇咁多人 .. :lol

大宅

我都miss左半歲生日會...!
我投 5, 6, 13, 19 ....都ok架!

複式洋房

係呀... 我地都玩得好開心... 好期待一歲既 party....

本書仔做得好靚呀 , 屋企人睇左都覺得好得意.... 多謝哂幫手搞party既mami呀

禮物好豐富.....正呀.... 我都開心左幾日呀...

不過有咁多個bb 場地就真係細左d... 如果有得泊bb車, 我諗都幾好

係呢, 請問會唔會再搞1歲 bb party呀...我地都想報名....仲有冇位呀??

複式洋房

睇漏左... 我都投一票先

當然最好星期日la..... 13/12 會好d
係聖誕前一個星期, 當bb又可以早d收到聖誕禮物!!
大家開開心心

大宅

我半歲派對來唔到, 都想參加1歲大派對, 我投12,13,19,20號.

大宅

我揀6,13,19,20/12. 唔該晒.

複式洋房

6or20 sunday

複式洋房

6or20 sunday

男爵府

6,19 or 20
如果可以,就埋d 星期六返工既媽咪啦

男爵府

原帖由 ball_b 於 09-7-3 13:50 發表
我12月既weekend都ok
不過都係怕25-27號會較難book地方

另外我想remind一下大家,由於22號係冬至,可能大家會係19 & 20號提早做冬,唔知會5會有d mami須要早d係屋企幫手預備做冬既晚餐 / 屋企人到時會book左你地whole day ...

如果你想投票就確實寫出日期,謝謝~
至於冬至問題...到時都係睇下投票情況...
如果19/20多人揀ke都要相就下ka la

男爵府

5/12(六)~5票
6/12(日)~17票
12/12(六)~12票
13/12(日)~17票
19/12(六)~18票
20/12(日)~21票
26/12(六)~3票
27/12(日)~5票

男爵府

原帖由 gulubma 於 09-7-3 14:57 發表
今年雙春潤月... 好年 ... 12月我好多紅色炸彈 ... 真係要快d fix日子啦 ...
我suggest 1月頭(e.g. 3/1 或者 9-10/1), 大家bb 大d ...好玩d ... 又過咗christmas 同newYear ... 出街都冇咁多人 .. :lol ...

1月頭唔會考慮~
因為我地係0812bb ma~
都會揀番12月攪會有意義d~

洋房

I vote for 13 Dec. or 20 Dec.

首頁
12345...6

尾頁

跳至