親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

團費平,就算住唔好,都係果幾日o既o者,食唔好,就可以自己有自由時間再搵d好野再食過law!!!
留番多d cash 真係可以勁血拚law!!!

原帖由 wai001 於 09-7-18 16:44 發表
我搵團一定要平,食or住都冇咩要求,主要係想團費平d,可以留番多d cash 去果度勁shop law!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

請問韓國的skin care,有那款美白效果最work 又抵用?

男爵府

我尋日問新華
佢地話祇有 8/1 指定一團係sure坐 cx 早上機
其餘的日子 & 團都多數係零晨機
報名時係唔知出發時間
要成左團先有資料
所以要預左係零晨機穩陣d

永安就話全部零晨機出發

康泰就要睇出發日子, 希機會上午機
但 9 成都係零晨機團多

原帖由 wai001 於 09-7-18 10:52 發表
我在新x報團,佢地staff講明我去果團當日o既cx機一定係早上機law!!!

男爵府

請問有無人跟團去完返來
你地零晨機去, 返來是早機 or 晚機 ??

大宅

你個團冇去明洞??點解你要自己夜晚去?不過,我覺得跟團去明洞都好似唔多夠時間行,我地個團已經係比我地自己行3個半鐘+自己食lunch,想多d時間去明洞就真係要自己夜晚去la~

不過,d團友夜晚自己去梨大shopping,佢地話梨大d野比明洞平,明洞只係多化妝品shop.

原帖由 1985.com 於 09-7-17 12:35 發表

你就好啦~個導遊係member,我夜晚自己走去明洞買''炸'',導遊無一齊去,可能少d sample啦~

大宅

原帖由 jazzmama 於 09-7-20 11:27 發表
請問有無人跟團去完返來
你地零晨機去, 返來是早機 or 晚機 ??

我跟永安, 坐韓亞(oz)零晨機去, 大約當地時間四點幾五點到韓國, 回程約晚上十點幾到港. 真係玩足五日! 不過都真係好 !

珍珠宮

請問係咪skinfood d 黑糖mask 好用呀???
仲有咩好用架???
蘆薈mask & 青瓜mask 好唔好用呀???
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

唔多清楚wow,但上過網check過,innisfree 有隻可fu over-night o既 美白mask,好似牙膏tube 裝o甘,最o岩lazy o既人用!!!

相信隻隻牌子都唔會貴得去邊,except 雪花秀,一定平過hk d 水貨鋪仔賣law!!!

原帖由 YY(芝芝媽咪) 於 09-7-19 22:40 發表
請問韓國的skin care,有那款美白效果最work 又抵用?

珍珠宮

不過,我報團果時已經話1/8果日果團firm o左,而且確定知道係咩機law!!!
其他日子如果個團都未firm,o甘又真係唔知係咩機wow!!!

原帖由 jazzmama 於 09-7-20 11:26 發表
我尋日問新華
佢地話祇有 8/1 指定一團係sure坐 cx 早上機
其餘的日子 & 團都多數係零晨機
報名時係唔知出發時間
要成左團先有資料
所以要預左係零晨機穩陣d

永安就話全部零晨機出發

康泰就要睇出發日子, 希機會 ...

大宅

我都報左24/8團跟太陽花.
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqucvi20051206_8_My+child+is+Man+Hei.png

珍珠宮

o甘你地果團firm o左,知道係咩機(cx / oz)機未呀???係早機or半夜機呀???

原帖由 Carol 於 09-7-20 16:19 發表
我都報左24/8團跟太陽花.

珍珠宮

係地已經firm o左出團果d bk sis,有冇咩target 去到韓國買d咩未呀???

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kiu_bb 於 09-7-20 12:50 發表
你個團冇去明洞??點解你要自己夜晚去?不過,我覺得跟團去明洞都好似唔多夠時間行,我地個團已經係比我地自己行3個半鐘+自己食lunch,想多d時間去明洞就真係要自己夜晚去la~

不過,d團友夜晚自己去梨大shopping,佢地話梨 ...
我跟果團同你一樣最後朁得返三個半鐘行明洞+食lunch,所以唔夠時間,好彩我地自己前一晚去左一轉明洞.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 wai001 於 09-7-20 16:04 發表
請問係咪skinfood d 黑糖mask 好用呀???
仲有咩好用架???
蘆薈mask & 青瓜mask 好唔好用呀???

佢有隻black sesame hot mask好好用咖,用完之後好舒服.

大宅

好媽媽勳章

唔記得同大家講係laneige專門店買滿50000won佢地除左會送sample俾你之外,仲會俾你係個箱度用一隻手拎sample,我一次拎左7個sample,

珍珠宮

我估我今次暑假去seoul,都會拼命o甘買,買到人都顛啦!!!

珍珠宮

之前我係hk d skinfood o既shop 用magazine d coupon攞過d sample 番屋企用,覺得唔係好好用wow!!!
可能我個人唔鍾意d hot mask o既感覺啦!!!

原帖由 1985.com 於 09-7-20 18:15 發表

佢有隻black sesame hot mask好好用咖,用完之後好舒服.

珍珠宮

係呼在明洞果間laneige star o既專門店呀???
我都打算係果度買有喜馬拉亞山冰川成份o既hydra essence wow!!!

原帖由 1985.com 於 09-7-20 18:18 發表
唔記得同大家講係laneige專門店買滿50000won佢地除左會送sample俾你之外,仲會俾你係個箱度用一隻手拎sample,我一次拎左7個sample,

珍珠宮

我估計到我今次暑假去seoul,都會拼命o甘買,買到人都顛啦!!!

***十足十成個顛婆o甘!!! :lol :lol :lol

大宅

好媽媽勳章

原帖由 wai001 於 09-7-20 22:00 發表
係呼在明洞果間laneige star o既專門店呀???
我都打算係果度買有喜馬拉亞山冰川成份o既hydra essence wow!!!
係啊,祝你一手拎多d sample.

首頁

尾頁

跳至