影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我未食宵夜,你咪影響我既食慾先得架
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 00:51 發表
你睇你喺我心目中幾咁重要

伯爵府

:;pppp: :;pppp: :;pppp:
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 00:50 發表
邊有人做阿媽咁鬼衰架

珍珠宮

所以我咪幫你 定先lor:lol :lol
原帖由 mame_susanne 於 09-6-30 00:57 發表
我未食宵夜,你咪影響我既食慾先得架

伯爵府

乜都 晒出黎,攪到依家好肚餓timmouth:
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 00:59 發表
所以我咪幫你 定先lor:lol :lol

珍珠宮

你大把quota, 食乜都得啦~
原帖由 mame_susanne 於 09-6-30 01:08 發表
乜都 晒出黎,攪到依家好肚餓timmouth:

珍珠宮

條頸好鬼痛, 都係早d死去瞓...

書~un央

伯爵府

走左出去搵個肉鬆包+lemon tea返入黎食即, 咁快你就C左去mouth:
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 01:10 發表
條頸好鬼痛, 都係早d死去瞓...

書~un央

珍珠宮

原來我太早瞓唔得的, 始終都要碌到2點幾3點先瞓得著, 點知阿娘又倒c咁早裝香, 救命....
原帖由 mame_susanne 於 09-6-30 01:15 發表
走左出去搵個肉鬆包+lemon tea返入黎食即, 咁快你就C左去mouth:

伯爵府

畀面勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 08:56 發表
原來我太早瞓唔得的, 始終都要碌到2點幾3點先瞓得著, 點知阿娘又倒c咁早裝香, 救命....

我尋晚都係瞓唔著, 碌黎碌去, 今朝
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

子爵府

早晨

子爵府

貓貓,
咁我早妳少少瞓啦
陪咗bb妹瞓....跟住去整cookie....整到1點幾
近期真係量產....又要整比2個又要整比小組
明天開班教整嘢食......不過唔係我教整cake.....我教整泡菜同砵仔糕
喂喂!小麥粉有咩搞作呀.....我們有包25kg的小麥粉呀....唔知整咩好mouth:
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 08:56 發表

子爵府

妳掛住咩呀
原帖由 steffany 於 09-6-30 09:25 發表

我尋晚都係瞓唔著, 碌黎碌去, 今朝

伯爵府

大家咁岩都要碌既......不過我3點先訓都要碌

伯爵府

畀面勳章

原帖由 edentiffany 於 09-6-30 10:13 發表
妳掛住咩呀

可能掛住佢↓↓呀
尋日同事話我知有新嘢, 尋晚走去sanrio 問, 原來已經出左好耐, 仲賣晒, 佢好努力幫我check, 終於問到有一隻喺澳門, 佢仲幫我訂左, 鴨鴨要坐船黎, 又要等佢地公司貨期, 要一頭半個月先到手, 好心急 到時應該已經換埋bear bear, 我就可以左擁右抱啦

生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

珍珠宮

如果有一日我猝死, 一定係俾我阿娘累的....
話說今日覆完診打的返屋企, 個死人的士佬串我, 俾我抦咗佢埋牆, 因我要落車先, 所以後尾打電話俾工人問佢個賤格的士佬有無收多錢, 點知工人話個阿娘居然俾$4 貼士個賤人, 我阿娘係咪想監生激死我

伯爵府

冷靜d....冷靜dmouth:
有時d的士司機真係好黑人憎架
想返起以前d不快經驗,覺得佢地係唔值得加價架
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 13:08 發表
如果有一日我猝死, 一定係俾我阿娘累的....
話說今日覆完診打的返屋企, 個死人的士佬串我, 俾我抦咗佢埋牆, 因我要落車先, 所以後尾打電話俾工人問佢個賤格的士佬有無收多錢, 點知工人話個阿娘居然俾$4 貼士個賤 ...

珍珠宮

每次量產我會覺得好痛苦, 因為個焗爐細, 焗好鬼耐的~
小麥粉整麵包, 曲奇都得, 或者整香蕉蛋糕都可以架!

p.s.其實試過香蕉蛋糕後, 覺得大部份粉類基本都可以撈亂用, 不過係口感嘅分別啫:mrgreen:
原帖由 edentiffany 於 09-6-30 10:12 發表
貓貓,
咁我早妳少少瞓啦
陪咗bb妹瞓....跟住去整cookie....整到1點幾
近期真係量產....又要整比2個又要整比小組
明天開班教整嘢食......不過唔係我教整cake.....我教整泡菜同砵仔糕:fun ...

珍珠宮

的士佬衰格我都算喇, 阿娘有乜理由會俾tips佢吖
原帖由 mame_susanne 於 09-6-30 13:15 發表
冷靜d....冷靜dmouth:
有時d的士司機真係好黑人憎架
想返起以前d不快經驗,覺得佢地係唔值得加價架

伯爵府

呢d情況,我會死搵d毫子出黎,一毫子都唔會比多個C機:;pppp:
我上個月有無講過單超 既的士事件比你地知
咁上個月尾c6賣左我部車既....咁有一日我同烏龜妹去左佢好朋友屋企開生日會啦, 中途我個fd打黎叫我完左就過去順路接埋佢,再去另一個fd度打麻雀
咁坐的士去應該係$25以下,但一上的士一開車個C機已經行錯路,要"鬥"個圈先接到個fd
點知個C機居然唔知我講緊邊度,去到附近再問我係唔係前面果度個bus stop,咁答案就梗係唔係啦,咪鬧左佢一大餐囉,重C都話無果個bus stop
結果接完再去到個fd度個錶已經跳到$40
我個fd嚮銀包拎左$40出黎想比$$
我好硬咁講左句==>唔駛比咁多
最後我一句說話都無同個C機講,比左$25就落車
個C機一粒聲都唔敢出:;pppp:
落車之後我先再同個fd講番乜野事...佢話怪得之咁耐啦,重黑晒口面咁,原本一條直路去接佢,唔駛2 mins,依家成10 mins先接到佢,你話我
原帖由 monmonpupu 於 09-6-30 13:19 發表
的士佬衰格我都算喇, 阿娘有乜理由會俾tips佢吖

珍珠宮

我book咗枱喇(6點開始 #B10), 初時話無晒台上面的位, 要坐無椅背的 但後尾我lur到佢俾張8人枱我(可坐9人), 不過今次係入面的枱, 先到先食喇:lol

首頁

尾頁

跳至