影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-6-29 15:50 發表 ....
你一陣俾人鬧唔好懶我呀
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

好媽媽勳章

TVB怎么將套花樣的配樂隨便改來改去?睇到我火都黎埋。。。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-7-6 22:51 發表
好明顯我尋晚訓到隻豬咁....一d聲都聽唔到mouth:mouth:" />
我都聽吾到喎,但我今早五時多醒過都吾覺有。。。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-7-7 00:44 發表
我都係剛剛見到佢地去左macau播waiting for u果度jar,呢part肯定無改啦.....
我昨晚差不多睇左一集, 睇睇下吾多對路, 開埋電腦版同步睇, 可以講有8成的配樂/插曲都改左....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 steffany 於 09-7-7 15:05 發表
你地今日嘔左未, 祖國版f4
應該吾係我地嘔, 係嗰四件要嘔, 全部好似未介奶咁.. ..

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-7-8 23:37 發表
貓貓話D9要轉檔先C到架wor
D9碟係咪要部燒錄機支援dual layer才可以copy到呀? (我突然諗到咋!)

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-7-12 19:56 發表
豬豬,

知佢過身後的感覺好怪, 明明上星期仲有講有笑, 而且每次上大哥公司都會見到佢, 可惜依家...:cry:
最後了解過原來佢係玩wakeboard撞親個頭, 之後頸痛去咗TM醫院睇, only照咗頸無事就算, 2日後有人見佢痛到面 ...
唉.... 可能第一次睇醫生時檢查多d, 可能吾會咁嚴重! 點都好, 希望佢家人堅強渡過呢段時間。

男爵府

好媽媽勳章

呢個weekend睇"痞子英雄", 一口氣追到17集, 好有電影感的警匪片, 劇情都幾複集!

男爵府

好媽媽勳章

yoma

咁快睇完! 睇呢套戲真係少d精神都吾得, 好在昨日冇出街, 差不多全日狂煲! 你覺吾覺陳琳鐘意痞子的轉變好突然吓? 王傳一客串演奸角都幾到位...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-7-23 23:19 發表
e....我剛剛考慮緊開呢套定係city hall好
咁一定睇仔仔先啦... 我開左city hall 2集, 到現在都未有意欲睇.... 中間仲要睇完仔仔!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 yoma 於 09-7-24 21:26 發表
痞子好睇好多, city hall 睇到15集, 整套劇好多都係講選舉, 我覺得都幾悶, 唔明點解韓社咁hit
吓...15集都仲係悶, 咁我係咪吾使睇呢? 中途放棄又吾想....
其實最主要係三順的角色都吾太吸引我...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 yoma 於 09-7-25 13:19 發表

開始幾集已經係最多笑料, 如果你覺得開頭都麻麻, 咁中後段仲悶
我昨日終於的起心肝繼續睇, 初初對男女角色及性格都冇乜好感, 但睇落都幾好笑, 現在睇到16集,我仲以為好似D職業劇只講政治及選舉, 後面有D感情戲冇咁悶, 雖然現在睇到苦戀中...

男爵府

好媽媽勳章

同c6商量過, 今晚去食m記, 三個人三個餐就攪掂3隻, 另外3隻c6話明天佢會攪掂...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-7-30 20:35 發表
我初初都諗住係, 但原來好多人都唔換的, 其實俾$3人加大餐, 自己淨係要隻杯, 咁咪唔駛食咁多:mrgreen:
咦..我去嗰間又吾係喎, 好多人都有換, 仲見好多外賣客都換! 我今晚已經換了5只....即係食了5個餐....
明早去買埋早餐就攪掂...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-7-31 03:16 發表

你駛唔駛咁搏命呀~
吾係我要搏命, 係c6咋.... 佢一個人都飲左2.5杯加大水啦....現在d 包鬼咁細個, 佢都吾夠飽, 最后係剩左d薯條, 佢都留返今朝食埋.... 我都服左佢

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 steffany 於 09-7-31 00:05 發表
11點前 早餐無超值餐喎
知道啦...所以呢個任務又交番比c6.... 我都係想幫吓佢啫, 點知個天吾要我幫...冇計啦....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-7-31 13:40 發表
尋日講得隻杯多, 居然發夢青檸色換晒無貨
可能真係成真喎.... c6剛才報料佢在油麻地的m記話藍/紫色冇貨!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 monmonpupu 於 09-7-31 14:15 發表
一陣去look look先, 不過諗起杯加大汽水就...
尋日豬豬都話呢2隻色無貨
你咪加兩元轉飲雪梨茶囉, 我都係咁咋....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mame_susanne 於 09-8-3 02:17 發表
睇左半集city hall, R晒頭......未睇明...重係一舊云.....頂唔順...早抖先...
頭兩集係幾悶吓, 睇到3-4集就好好多....

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 edentiffany 於 09-8-4 23:09 發表
其實今日係擺酒記念日....尋日先係註冊記念日 不過我尋日真係唔記得咗
補祝你結婚週年快樂! :loveliness: :loveliness:

首頁
12345...6

尾頁

跳至