興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

去到大阪城... 天氣真係唔係幾好, d相唔係好得...

一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

子爵府

好媽媽勳章

正! 睇完好想去旅行!

子爵府

好正呀, 我都未去過日本, 睇完你既相, 搞到我心思思好想去返次呀....

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

哈哈... 大阪真係唔錯.... d野集中過東京...

我番左黎都好想去多次...

原帖由 chinghomama 於 09-6-30 22:30 發表
好正呀, 我都未去過日本, 睇完你既相, 搞到我心思思好想去返次呀....

一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Simar 於 09-7-1 21:42 發表
哈哈... 大阪真係唔錯.... d野集中過東京...

我番左黎都好想去多次...
d野集中過東京...

大宅

原帖由 chinghomama 於 09-6-30 22:30 發表

我都未去過...

大宅

BK Milk勳章

我上年都去過大阪呀!我都覺得好正。係梅田交通好方便,搭車時間又唔長,食野都好平呀。

可惜我上年去大阪城時正下著毛毛雨,不過另有一番滋味。

首頁

尾頁

跳至