美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

做開嗰間好貴($800 一次), 有冇d sothys facial 平d, 另外, sothys 護膚品邊隻好用? 係咪一定喺美容院買? 有冇平d?

Thanks!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都係做緊sothys d facial,但係我唔係單次做架,開左10次,都係$2xxx,但呢個價係做普通既,即係無精華素,咁我見都唔洗3千蚊就有10次,仲係法國牌子野,so就join左,你$800果隻係做d咩架??

大宅

原帖由 chunbe 於 09-6-30 16:14 發表
做開嗰間好貴($800 一次), 有冇d sothys facial 平d, 另外, sothys 護膚品邊隻好用? 係咪一定喺美容院買? 有冇平d?

Thanks!

元朗有 sothys facial 做呀! 我做生果嗰隻大概三百尾一次.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 olivia_wai 於 09-7-1 22:54 發表

元朗有 sothys facial 做呀! 我做生果嗰隻大概三百尾一次.

生果都係3百尾??????
咁做普通SOTHYS 咪百幾蚊??

可否PM我呀??!!

大宅

原帖由 xsmama 於 09-7-1 17:38 發表
我都係做緊sothys d facial,但係我唔係單次做架,開左10次,都係$2xxx,但呢個價係做普通既,即係無精華素,咁我見都唔洗3千蚊就有10次,仲係法國牌子野,so就join左,你$800果隻係做d咩架?? ...

我想知你2xxx 係係邊度? 可否pm 我?

大宅

原帖由 grassgirl 於 09-7-25 13:34 發表

我想知你2xxx 係係邊度? 可否pm 我?

舒x 堡都好似係($21xx)10次.

男爵府

2011精緻種植勳章

我訂sothys salon size產品有7折,有興趣PM我,好抵用

http://hk.myblog.yahoo.com/shing_kwong

子爵府

你地果D好貴呀
我在KWAI CHUNG PLAZA的G/F 雅雪做,以前做極速保濕, JOIN COURSE都係$2500/10次, 宜家做生果果隻, 都係差不多價錢,但我覺得生果果隻好似冇咁好
但我唔知有冇用ESSENCE,佢有幫我按摩的,按摩是不是一定用ESSENCE?

男爵府

2023年兔年勳章

可否pm埋我呢?

我做開o個間普通既舊客$3600/10次.
生果要$4300/10次(已經係discount左, 原價$630一次)

大宅

我係上水,灣仔,銅鑼灣都做過sothys,每次都係三百幾,你做邊隻treatment800?智能水份?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ill 於 09-7-26 01:03 發表
你地果D好貴呀
我在KWAI CHUNG PLAZA的G/F 雅雪做,以前做極速保濕, JOIN COURSE都係$2500/10次, 宜家做生果果隻, 都係差不多價錢,但我覺得生果果隻好似冇咁好
但我唔知有冇用ESSENCE,佢有幫我按摩的,按摩是不是一定 ...

2千幾就有生果做??唔係化....
咁可能佢唔係全部俾晒SOTHYS D 料你囉...達左上塊面度...其實都未必會知得咁清楚..

子爵府

佢比我果張CATALOGUE係SOTHYS的,不是美容院的,而且呢間美容院已經好耐,應該唔會騙人的,但下次去都會問清楚D

子爵府

Today I had a facial treatment again and asked for the very clear information of it.
1.All the products used in my treatment are sothys products, the lady showed me all of them.
2.I got essence in massage.
3.宜家做緊的生果treatment係石榴+熱情果,sothys的單張係$640一次,而我做的美容院,做單次係$3xx,開course (10次)有20% off,所以係$2xx
我因為好乾,下次會做智能水份(活鈣)treatment,sothys的單張係$880一次,而我做的美容院,做單次係$450,開course (10次)有20% off,所以係$360

之前樓主話$800,是什麼treatment呢?

子爵府

我見yahoo有得賣
原帖由 chunbe 於 09-6-30 16:14 發表

Thanks!

大宅

原帖由 ill 於 09-7-29 21:21 發表
Today I had a facial treatment again and asked for the very clear information of it.
1.All the products used in my treatment are sothys products, the lady showed me all of them.
2.I got essence in mas ...

請問你嗰間係邊區?

大宅

Where did you have the facial ar?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

以我所知唔係所有做sothys的美容院,都係sothys公司所認可的美容院. 我見sothys有係d大雜誌買廣告,上面有埋認可美容院的資料. 全港約有10間到. 所以點解sothys的facial咁貴就係咁原因. d價企得好硬.
我係馬鞍山做開,個老闆話不時有其他行家問佢地買貨等

所以你咁平的$做到水果及智能水份, 真的非常吸引.

大宅

我之前問過,因為想保持良性競爭,所以每區不能多過2間sothys指定的美容院.
但sothys我呢區係yan記,我唔想做集團式囉

首頁

尾頁

跳至