親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

去澳門威尼斯人去邊間旅行社買package 抵? Thanks!

禁止訪問

大宅

你上返venetian macao 個official site 都有package啦, summer 好似做梗 hk$1499.
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

別墅

If you bring w/ kid and take Cotaijet to anf from Macau, try http://www.swiretravel.com/en/leisure/vacationpackage/packageVisitorAction.do?action=visitorDestinationList
They provide special offer of ticket and breakfast for kid.

Best regards,

原帖由 nnfonder 於 09-7-4 01:14 發表
你上返venetian macao 個official site 都有package啦, summer 好似做梗 hk$1499.

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我問過, 呢個價錢係平日1至4既皇室房, 即一張大床上兩張床唔係吒個價, 仲要係唔包船票同稅!

同D agent問pakage會抵dd!

原帖由 nnfonder 於 09-7-4 01:14 發表

男爵府

好媽媽勳章

我book左下星期閒日, 直接打去酒店訂, $1711.2(已連稅) 包2大1小早或午餐, 回程飛.

男爵府

• 請問邊間agent ? 可以介紹下嗎?
  • 原帖由 juicy媽 於 09-7-5 09:44 發表
    我問過, 呢個價錢係平日1至4既皇室房, 即一張大床上兩張床唔係吒個價, 仲要係唔包船票同稅!

同D agent問pakage會抵dd!

首頁

尾頁

跳至