自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

何文田愛民村商場間曬相店職員態度惡劣

因為女女學校急住要我交學生相, 於是快手求其用自己影既相photoshop 整, 去屋企附近愛民村間曬相店曬幾張4R, 點知職員態度惡劣, 好似覺得我曬得一兩張相好唔願做, 黑口黑面. 之後我問佢可唔可以借cut 相既cutter 俾我, 個職員立即惡言相向, "唔X借, 自己番屋企慢慢剪啦...."

我知曬一兩張相得果三四蚊, 但我始終都係客, 同埋之前都會去曬旅行相一二百張,今次係急用先曬0甘少. 同埋唔借cutter 咪唔借囉, 唔駛0甘既態度既.

我以後都唔會再幫襯呢間野.

大宅

曬相店..不喜歡入自裝証件相
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

但自裝証件相已經係大勢所"吹", 一係講明唔曬自裝証件相囉. 既然做就唔好0甘既態度.
我之前去快圖美曬, 人地好好服務.

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

果間野超衰格架.... tks.

===============
原帖由 四隻貓 於 09-7-4 11:41 發表
何文田愛民村商場間曬相店職員態度惡劣

因為女女學校急住要我交學生相, 於是快手求其用自己影既相photoshop 整, 去屋企附近愛民村間曬相店曬幾張4R, 點知職員態度惡劣, 好似覺得我曬得一兩張相好唔願做, 黑口黑面. ...

男爵府

is it on 2nd floor?

侯爵府

味唔好幫親佢, 等佢執

大宅

係呀, 屈人寺對面.

原帖由 heiheihoney 於 09-7-5 12:51 發表
is it on 2nd floor?

大宅

我以後都情願遠d去太子快圖美曬相算.

原帖由 worry 於 09-7-5 15:01 發表
味唔好幫親佢, 等佢執

首頁

尾頁

跳至