自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

何文田愛民村商場間曬相店職員態度惡劣

因為女女學校急住要我交學生相, 於是快手求其用自己影既相photoshop 整, 去屋企附近愛民村間曬相店曬幾張4R, 點知職員態度惡劣, 好似覺得我曬得一兩張相好唔願做, 黑口黑面. 之後我問佢可唔可以借cut 相既cutter 俾我, 個職員立即惡言相向, "唔X借, 自己番屋企慢慢剪啦...."

我知曬一兩張相得果三四蚊, 但我始終都係客, 同埋之前都會去曬旅行相一二百張,今次係急用先曬0甘少. 同埋唔借cutter 咪唔借囉, 唔駛0甘既態度既.

我以後都唔會再幫襯呢間野.

公爵府

好媽媽勳章

我之前都係果度曬過一次相,可能我曬親都幾千張,所以佢地態度冇咩野,但都唔見得好好囉

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 四隻貓 於 09-7-4 11:42 發表
何文田愛民村商場間曬相店職員態度惡劣

因為女女學校急住要我交學生相, 於是快手求其用自己影既相photoshop 整, 去屋企附近愛民村間曬相店曬幾張4R, 點知職員態度惡劣, 好似覺得我曬得一兩張相好唔願做, 黑口黑面. ...
態度真麻麻wor

我自己買部canon哂相機, 幾時print都得, 唔駛受氣

水晶宮

我去快X美哂一張4R相都只不過係$1.9之嘛...都唔駛幾蚊咁貴...仲要人地勁NICE勁親切又好服務態度囉!我嗰次都係用整証件相既software黎哂我仔D學生相之嘛...全程我俾錢俾埋亳子人地,快X美既店員都無俾西面我睇,又無說話聽...感覺舒服好多!

水晶宮

熱血金章

集團形式, 始終唔敢太過份 GE

水晶宮

原帖由 9594 於 09-7-4 15:46 發表
集團形式, 始終唔敢太過份 GE

都係架...!不過我曾經都遇過唔少集團式經營既店舖,遇着D店員係痴定係癲,對客人係好似奴才一樣咁呼呼喝喝...情況有如樓主呢一次差唔多...莫講話當唔當你係客,人都未必當你係.有次我去deli番薯(自己讀啦)同朋友食LUNCH,咁每間deli番擺位唔同我真係唔知囉,咁我拎住個盤擺向我前頭要黎擺食物盤既地方度,跟住幫我地落單個女仔就唔知做乜咁寸咁大反應,一輪咀手指指話:"都話擺响上面咯!...個盤呀!...超!都唔知你聽乜...!"我同個朋友同埋另一個店員都O哂咀...!咪勞氣就唔好做份工囉!講真deli番買個飽都唔係平架!卅幾四十蚊...我唔係用四十蚊黎受你呢個咁既店員妹個氣呀~~????

侯爵府

去快圖美啦
係就係貴D

但佢地吾敢應度點差

水晶宮

原帖由 hinhinmummy 於 09-7-4 16:53 發表
去快圖美啦
係就係貴D

但佢地吾敢應度點差

查實都唔係貴好多咋...我兩個星期前哂一張4R都只係$1.9

民房

Wa... 咁你同我上次係天然晒的價錢差好遠喎.
佢上網晒都係$0.55 ja 喎

有興趣可以睇下呢個
http://www.skyalbum.com.hk
不過我比d tips 你... 記得用 "直出" ... HAHA!

首頁

尾頁

跳至