美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知大家有無幫親dicky 太子新鋪?
前幾日收到dicky個最新優惠, 我就去左做3.1焗油, 做完'曱宅'腳無哂, 超順仲輕左好多tim^_^

你地有無人去過佢新鋪做過'知x堂'負離子? 今日去度見到幾個人做, 出黎個效果好鬼靚. (佢舊果間鋪就真係唔係好得啦= =")

如果有, 唔該分享下丫, 我月尾想去做, 有折丫嘛hehe

大宅

新鋪在邊度?
負離子幾$ ar?
原帖由 mamimaggie 於 09-7-5 04:34 發表
唔知大家有無幫親dicky 太子新鋪?
前幾日收到dicky個最新優惠, 我就去左做3.1焗油, 做完'曱宅'腳無哂, 超順仲輕左好多tim^_^

你地有無人去過佢新鋪做過'知x堂'負離子? 今日去度見到幾個人做, 出黎個效果好鬼靚. (佢 ...

大宅

新鋪喺近始創中心轉入弼街2個, 7 ELEVEN樓上. 好易搵架.

負離子幾錢琴日我又無問到佢喎, 不過就知道星期一至五有半價優惠, 星期六/日去就有85折囉.

你有興趣我可以比佢個電話你問問

你會去做'知生堂'果隻負離子嗎? 記得話我知好唔好丫, thx!

原帖由 candypoon 於 09-7-5 11:21 發表
新鋪在邊度?
負離子幾$ ar?

禁止訪問

大宅

原帖由 Bingb 於 09-7-6 01:01 發表
Dicky, do you mean the one near "Sincere Building" in Monkok? Has he moved?

係咪好好架 ?我想 cut hair 或者 perm, 邊個 stylish 好 ?

禁止訪問

子爵府

回覆 4# mamimaggie 的文章

以前電過係 550-650 , 請問依家有無加價?

大宅

thanks, 我剛剛打算做負離子直髮,不過佢今次搬去太子冇 send sms 通知 wor, 上次搬去 mk 時有通知的
原帖由 mamimaggie 於 09-7-5 15:39 發表
新鋪喺近始創中心轉入弼街2個, 7 ELEVEN樓上. 好易搵架.

負離子幾錢琴日我又無問到佢喎, 不過就知道星期一至五有半價優惠, 星期六/日去就有85折囉.

你有興趣我可以比佢個電話你問問

你會去做'知生堂 ...

大宅

回覆 8# mamimaggie 的文章

我都想做3.1焗油,幾$呀?

大宅

yes, he moved since 01 July.

原帖由 Bingb 於 09-7-6 01:01 發表
Dicky, do you mean the one near "Sincere Building" in Monkok? Has he moved?

大宅

Hi Ling919,
我果日去做左3.1焗油, $450(焗油)+$168(剪頭髮)=折左之後$526 , 我就比左$530.
貴就貴左d, 不過真係好有效. 好過做d cheap 野幾次啦.
因為我幾個月前貪平, 比fd帶左我去出面做cheap cheap 負離子, 搞到把頭髮傷哂....

原帖由 ling919 於 09-7-6 22:16 發表
我都想做3.1焗油,幾$呀?

大宅

回覆 1# mamimaggie 的文章

walk in 有冇折?
請pm個電話俾我.thx!!

民房

有架, 我book左今日去做

原帖由 ling919 於 09-7-7 00:28 發表
walk in 有冇折?
請pm個電話俾我.thx!!

大宅

原帖由 eateateat 於 09-7-7 09:59 發表
有架, 我book左今日去做

Can you share your experience ?

民房

親OT, 上黎偷睇下先
做完真係輕左又順左好多, 可能真係去除左D雜質. 相比其他焗油, 里隻野真係得好多喇.

DICKY 都比左85折咭我, 原來3.1焗油就算weekday都係85折, 我cut hair+焗油比左$530

原帖由 Daisy媽咪 於 09-7-8 15:51 發表

Can you share your experience ?

大宅

原帖由 eateateat 於 09-7-8 18:46 發表
親OT, 上黎偷睇下先
做完真係輕左又順左好多, 可能真係去除左D雜質. 相比其他焗油, 里隻野真係得好多喇.

DICKY 都比左85折咭我, 原來3.1焗油就算weekday都係85折, 我cut hair+焗油比左$530

...

咁佢cut 得好唔好 ? 係佢全程跟 ? 有人話d junior 好差, 唔知係咪呢 ?

民房

cut都ok啦, 起碼都滿意, 又唔洗我去諗點剪xd
焗油就係d junior 幫我整, 不過dicky 都會全程look住.
我個人就覺得佢里間新鋪d junior 比較細心, 又唔會太多嘴. (起碼唔會成得日同我講野, 鬼咁煩)

舊果間AQUA 就麻麻地

原帖由 Daisy媽咪 於 09-7-8 23:23 發表

咁佢cut 得好唔好 ? 係佢全程跟 ? 有人話d junior 好差, 唔知係咪呢 ?

洋房

pls sent tel no. me ~~~

大宅

其實,新呢間叫乜名 ar?
原帖由 eateateat 於 09-7-9 11:59 發表
cut都ok啦, 起碼都滿意, 又唔洗我去諗點剪xd
焗油就係d junior 幫我整, 不過dicky 都會全程look住.
我個人就覺得佢里間新鋪d junior 比較細心, 又唔會太多嘴. (起碼唔會成得日同我講野, 鬼咁煩)

舊果間AQUA 就麻麻 ...

大宅

我都係Dicky fans 黎ga!
搵佢做負離子做左4年la!
效果一流!
我上個月先做完離子,太子新salon就未去過!
佢超仔細,呢個亦係佢缺點...攪好耐!

首頁

尾頁

跳至