想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我阿媽一早帶我同c6去屯門個天后廟度拜神,原來天后都係幫人求子的,廟入面原來有個金花夫人,佢手上抱住一個bb女,旁邊有位男神像就手抱一個bb仔,右手握住一本送子名冊,廟祝話係幫人求子,如果有興趣的sis不防去拜下求個安心,今日係好日

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 lamjoanne 於 09-7-5 10:39 發表
我阿媽一早帶我同c6去屯門個天后廟度拜神,原來天后都係幫人求子的,廟入面原來有個金花夫人,佢手上抱住一個bb女,旁邊有位男神像就手抱一個bb仔,右手握住一本送子名冊,廟祝話係幫人求子,如果有興趣的sis不防去拜下求個 ...

祝你早日心想事成

大宅

原帖由 lamjoanne 於 09-7-5 10:39 發表
我阿媽一早帶我同c6去屯門個天后廟度拜神,原來天后都係幫人求子的,廟入面原來有個金花夫人,佢手上抱住一個bb女,旁邊有位男神像就手抱一個bb仔,右手握住一本送子名冊,廟祝話係幫人求子,如果有興趣的sis不防去拜下求個 ...

我想問o下屯門天后廟o係邊嫁?

別墅

係工廠區再入少少,近住龍門居,你去到西鑯站近巿鎮公園果邊行入去就係,天后廟前有塊好大的空地,你再唔係搭的士去到門口落車都得
原帖由 zoeshan2007 於 09-7-5 11:29 發表

我想問o下屯門天后廟o係邊嫁?

大宅

原帖由 lamjoanne 於 09-7-5 12:04 發表
係工廠區再入少少,近住龍門居,你去到西鑯站近巿鎮公園果邊行入去就係,天后廟前有塊好大的空地,你再唔係搭的士去到門口落車都得

哦~我知o係邊喇~o係舊墟o個度,都好近我屋企,等我天日叫c6同我去先。

我次次去都係新年去行花市,今年年頭都入過去裝香,但就唔知o個度有得拜。

唔該哂

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

個程序點ga~,,我新年果時去過,不過唔知係有得求子,不過廟祝話我求到一支最好o既籤,,今年仲一定有喜添,不過到而家仲未有..

大宅

原帖由 pigpig3112 於 09-7-5 12:54 發表

個程序點ga~,,我新年果時去過,不過唔知係有得求子,不過廟祝話我求到一支最好o既籤,,今年仲一定有喜添,不過到而家仲未有..

我都想知o個程式係點呀?

我諗住天日去求籤

別墅

其實我都唔係好識,我阿媽幫我買咗一枝油,一袋米,元寶燭香,同埋生果,入去要先拜中間的天后娘娘,然後再拜右邊的金花娘娘,同埋添香油,你要誠心請求 娘娘,咁就得,d油係要黎添落去點香個爐度,淨番果d放係神枱度,
原帖由 zoeshan2007 於 09-7-5 13:15 發表

我都想知o個程式係點呀?

我諗住天日去求籤

大宅

2010-Feb-15
屯門 金花娘娘 求子 真係得!
小弟去年睇左你地傾計,就去試下..同老婆去到關左門,在門口拜了二拜,一個月後,老婆已經有孕了!
已經懷孕三個多月了,岩岩今日中午去上注香求健康.再過二個月再去還神至得!
謝謝各位!!

大宅

好媽媽勳章

恭喜哂
原帖由 choison 於 10-2-15 23:53 發表
2010-Feb-15
小弟去年睇左你地傾計,就去試下..同老婆去到關左門,在門口拜了二拜,一個月後,老婆已經有孕了!
已經懷孕三個多月了,岩岩今日中午去上注香求健康.再過二個月再去還神至得!
謝 ...

別墅

我都係覺得天后好靈,我上次同老公去求完勝杯,第二個月就bingo咗,同埋我阿媽去幫我阿妹求其他事都係好靈,如果大家有時間不防去下,求個安心都好
原帖由 choison 於 10-2-15 23:53 發表
2010-Feb-15
謝 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

畀面勳章

你地就好啦....我今日剛剛去左荃灣果度求
點知求到下簽, 話今年唔會有,
有都對我身體唔好喎
宜家心情好down啊~~ :cry:

複式洋房

我上個禮拜日都去左拜天后同金花夫人,順便去攝太歲.都好多人去呀!唔知佢幫唔趙幫到我手呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

哇,真係咁靈,咁我唔好執輸啦,搵日放假都拖埋老公去拜下

公爵府

好媽媽勳章

我又去拜下先,係咪一定要同c6一齊去嫁?我c6冇假放既

大宅

我想問一定要去tuen mun果間天后廟? 可以去第二間嘛?

複式洋房

史迪仔:您過來屯門啦,我哋一齊去拜呀,天后廟係我屋企隔離咋。
原帖由 史迪仔 於 10-3-3 12:14 發表
我想問一定要去tuen mun果間天后廟? 可以去第二間嘛?

大宅

我都諗緊呀! 咁妳拜咗未呀?

原帖由 maggiewan 於 10-3-4 08:53 發表
史迪仔:您過來屯門啦,我哋一齊去拜呀,天后廟係我屋企隔離咋。

複式洋房

新嘅一年末啊,您陪我好嗎?如有其她姐妹想去,可以pm我架,我可以去接您哋架,史迪仔您住邊架!我都約緊網上的姐妹去荃灣芙蓉山拜觀音,或下一個星期六或日,您哋又有無興趣呢!我想見毛醫生前拜一拜囉。、
原帖由 史迪仔 於 10-3-4 12:03 發表
我都諗緊呀! 咁妳拜咗未呀?

首頁

尾頁

跳至