想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

即係妳上年有拜過天后廟? 我下個星期六要睇下老公有無ot喎! 如果無下晝都可以出去既! 我住九龍架! 去tuen mun好遠架! 要好多時間先得, 但又要湊仔, 所以要睇下先!

原帖由 maggiewan 於 10-3-4 15:14 發表
新嘅一年末啊,您陪我好嗎?如有其她姐妹想去,可以pm我架,我可以去接您哋架,史迪仔您住邊架!我都約緊網上的姐妹去荃灣芙蓉山拜觀音,或下一個星期六或日,您哋又有無興趣呢!我想見毛醫生前拜一拜囉。、 ...

男爵府

我都想 join 你地, 可惜下星期派彩
有機會再約 !

原帖由 maggiewan 於 10-3-4 15:14 發表
新嘅一年末啊,您陪我好嗎?如有其她姐妹想去,可以pm我架,我可以去接您哋架,史迪仔您住邊架!我都約緊網上的姐妹去荃灣芙蓉山拜觀音,或下一個星期六或日,您哋又有無興趣呢!我想見毛醫生前拜一拜囉。、 ...

複式洋房

我明白嘅,住九龍入來都好遠吓,有空再約啦!
原帖由 史迪仔 於 10-3-4 16:54 發表
即係妳上年有拜過天后廟? 我下個星期六要睇下老公有無ot喎! 如果無下晝都可以出去既! 我住九龍架! 去tuen mun好遠架! 要好多時間先得, 但又要湊仔, 所以要睇下先!

...

大宅

原帖由 navyzero 於 10-2-27 17:42 發表
你地就好啦....我今日剛剛去左荃灣果度求
點知求到下籤, 話今年唔會有,
有都對我身體唔好喎
宜家心情好down啊~~ :cry:

我想求乜鬼籤,去誠心拜下就好,我十年結婚都未生到,一野搞掂!
當然要注意好身體.有問題就要多運動或睇醫生啦!

大宅

查左有好幾間都有金花娘娘坐陣,唔駛一定屯門啊! 神係無處不在的!

男爵府

我上星期入左去拜啦..我希望天后娘娘同金花娘娘可以幫到我啦..我都唔理幾遠啦..總知咩都要試下呀!

上次觀音借庫我都無求富都係入去求觀音娘娘賜個子比我咋!

首頁

尾頁

跳至