自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

原帖由 若茵 於 09-7-5 22:42 發表
之前諗住同BK合作,唔會有老番.
點知上之訂左呢套碟,所有DVD都係DUP上DUP.
雖然,佢地既AFTER SALES SERIVCES都好好,因為我有幾隻碟READ唔到,打電話去,佢地可以比過新既我,而舊既唔晒比返佢.當然我有D出奇,一般公司都 ...

下, 老番

不過大陸買就冇after sales service law

禁止訪問

好媽媽勳章

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

多謝會員"若茵"的意見分享。

王國特此澄清, 現時王國官方團購的《Disney學習英語光碟套裝》為中國大陸版,
我們已清楚查閱供應商之版權文件, 售賣的均為正貨。

我們亦希望進一步了解有關情況, 請有關會員查收PM。

團購隊長

大宅

原帖由 團購隊長 於 09-7-6 12:36 發表
多謝會員"若茵"的意見分享。

王國特此澄清, 現時王國官方團購的《Disney學習英語光碟套裝》為中國大陸版,
我們已清楚查閱供應商之版權文件, 售賣的均為正貨。

我們亦希望進一步了解有關情況, 請有關會員查收PM。
...

團購隊長:
  我都有買Noddy,有懷疑產品的來源???
BB - 12月29日 - 重6.9磅.      

大宅

I bought it too at $400, need to go home and check the details...

aiyo I didn't try to read all the DVDs each by each...

洋房

我都有買$400個套, 一打開發現全部都係簡體字, 已經發覺唔對路, 開其中一隻嚟睇吓啦, 點知個旁白仲利害係日文 (肯定唔係中文或英文)
BK發給我的廣告電郵中並沒有提及它是中國內消版, 簡體字和日語旁白, 本人覺得被誤導

複式洋房

首頁

尾頁

跳至