想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

hi

我今日係day 37, m 小姐仲未到 (平時m都唔準架, 32-37day cycle)

今日放工去屈x士買左盒clearblue, 剛驗完出左十字圖案, 係咪冇乜機會出錯?? 應該都係bingo ??

咁我想問, 下一步係咪要去搵醫生? 應該搵普通醫生定直接去搵婦科??

sorry 好多問題, 第一次做媽媽, 才開始try 第一個月,冇expect 咁快bingo, 心情又驚又喜......

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 bobopooh 於 09-7-7 00:00 發表
hi

我今日係day 37, m 小姐仲未到 (平時m都唔準架, 32-37day cycle)

今日放工去屈x士買左盒clearblue, 剛驗完出左十字圖案, 係咪冇乜機會出錯?? 應該都係bingo ??

咁我想問, 下一步係咪要去搵醫生? 應該搵普通醫 ...

恭喜你AR~~^^..

大宅

congratulations!
快d約婦產科醫生睇啦!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜你呀, 你就好啦~ try咗一個月就中...沾d 孕氣先~ 希望快d到我喇!!

男爵府

畀面勳章

congratulation

大宅

好呀, good luck to you to sytckm ,

其實有dd 擔心, 過去一個月我焗左幾次sauna, 又成日去做運動, 仲搬完屋tim......唔知會唔會有影響

子爵府

嘩, 你真係好彩....
我地呢度好多姊妹試好耐0架....
快0的搵個婦科醫生睇下啦....
之前做左0既野都做左咯, 應該影響唔大0既....
而家開始小心身子
原帖由 bobopooh 於 09-7-7 00:22 發表
好呀, good luck to you to sytckm ,

其實有dd 擔心, 過去一個月我焗左幾次sauna, 又成日去做運動, 仲搬完屋tim......唔知會唔會有影響
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜恭喜~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒 快D 去睇醫生啦

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

原帖由 bobopooh 於 09-7-7 00:00 發表
hi

咁我想問, 下一步係咪要去搵醫生? 應該搵普通醫 ...

恭喜哂

等我沾o下你d孕氣先

大宅

恭喜哂

男爵府

好媽媽勳章

恭喜恭喜

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜晒!! 而家要萬事小心啦!!

等我都沾D孕氣先!!

大宅

恭喜!

妳可以先睇普通醫生, 佢會寫証明信, 攞左信後就可以預約婦科醫生同健康院.

不過我去睇婦科醫生時, 佢都唔駛收封信.

妳可以諗下幾時睇第一次婦科, 因為有人話個胎太細睇唔到D咩, 但睇左又好似安心D, 第一胎嘛!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

複式洋房

好開心啦..第一次就中|
恭喜晒!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 shawn 於 09-7-7 13:35 發表
恭喜!

妳可以先睇普通醫生, 佢會寫証明信, 攞左信後就可以預約婦科醫生同健康院.

不過我去睇婦科醫生時, 佢都唔駛收封信.

妳可以諗下幾時睇第一次婦科, 因為有人話個胎太細睇唔到D咩, 但睇左又好似安 ...

如果排政府做產檢就要架啦~

男爵府

恭喜!!!

男爵府

嘩, 你就好啦...第一個月就bingo喇

恭喜晒呀

首頁

尾頁

跳至