跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問觀塘道d傢俬舖訂缺傢俬掂唔掂呀!!!!!
因為上次經過問左一家叫東x的傢俬舖價錢,好似都ok合理囉, 但係想請問有冇人訂做過呀....please help.....thanks!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 yinggo 於 09-7-7 11:00 發表
請問觀塘道d傢俬舖訂缺傢俬掂唔掂呀!!!!!
因為上次經過問左一家叫東x的傢俬舖價錢,好似都ok合理囉, 但係想請問有冇人訂做過呀....please help.....thanks!

我係東x訂過幾件,d質料都ok,但上門安裝d師傅就"那西"d,要睇住佢哋就無問題。

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

東x係未即係MTR行落第二間呀?我係果度訂過OK窩~C父都唔差呀!

複式洋房

Hi..你好呀.....因為我要訂牀櫃呀,都幾多野....所以想搵間好既一次過囉......請問係咪真係ok呢....因為我住元朗....要特登去既....不過如果係好真係唔介意.....好過返大陸先啦係咪.....上次係咁橋行過.....見有個櫃好靚...所以比個嬸嬸叫左入去睇....都覺得佢幾好人....所以想問下人地有冇經驗囉

複式洋房

真係幾好呀, 呢間傢俬舖, 等我做好晒再post相比大家睇下, 佢地真係好, 老老實實架. good!

複式洋房

我訂左....仲攪掂晒喇....比你睇下真係幾好呀....佢地全部人都好好...仲幫我諗盡點慳位添...又幫我趕貨...真係未見過會有咁好既舖嫁....
http://www.flickr.com/photos/40301873@N02/

原帖由 細BB 於 09-7-9 15:30 發表
東x係未即係MTR行落第二間呀?我係果度訂過OK窩~C父都唔差呀!

男爵府

千其唔好幫親官塘道個間綠xx傢俬設計有限公司

WEI.....大家千其唔好幫親官塘道個間綠xx傢俬設計有限公司呀!20日都冇圖睇, 仲唔比退訂 or 換野!!!!!

仲惡過你, 大聲過你, 叫你告去消費者委員會見wow!!!!!

大宅

唔錯喎 貴唔貴
原帖由 yinggo 於 09-8-20 09:37 發表
我訂左....仲攪掂晒喇....比你睇下真係幾好呀....佢地全部人都好好...仲幫我諗盡點慳位添...又幫我趕貨...真係未見過會有咁好既舖嫁....
http://www.flickr.com/photos/40301873@N02/

...

首頁

尾頁

跳至