跳至

首頁

尾頁

大宅

甘多位0903既媽媽~有無同感呀~甩到成地都系頭髮~

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

大宅

我都係呀!前面髮線仲開始向後,真令人擔心,都唔知會唔會生返 :(
原帖由 tatawong_0331 於 09-7-7 22:10 發表

複式洋房

ai ya...me too!! having so much hair...on the groud!! =(

男爵府

hashtag影視迷勳章

放心啦,會好架~

大宅

都唔知仲要甩到幾時...訓醒覺張床同枕頭又系頭髮...坐系梳化間唔中又甩下...洗頭梗加唔駛講...勁甩...灰爆...好彩本身系多頭髮咋...如果唔系真系光頭都似

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

複式洋房

我都係呀! 我阿媽話bb愈大, 媽媽d頭髮會愈甩愈多。我初初都吾信, 不過而家吾信都吾我喇~
原帖由 tatawong_0331 於 09-7-7 22:10 發表

大宅

我都唔知原來系bb越大我先會越甩越多, 頭1-2個月見無咩事, 仲以為自己甘好彩, 點知系第3個月先開始, 嘔血

原帖由 immortal 於 09-7-8 19:24 發表
我都係呀! 我阿媽話bb愈大, 媽媽d頭髮會愈甩愈多。我初初都吾信, 不過而家吾信都吾我喇~

大宅

我都係甩好多頭髮呀!!
勁多囉!!

公爵府

me too ar...C6 asked me what happened to my hair coz he saw heaps hair on the floor.
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

我都係呀 呢2星期勁甩.

大宅

醒目開學勳章

yes ar, I lose a lot of hair too. When will it stop?
If a child lives with encouragement, he learns confidence. If a child lives with praise, he learns to appreciate. If a child lives with approval, he learns to like himself. If a child lives with acceptance and friendship, he learns to find love in the world.

複式洋房

原帖由 jckyobi 於 09-7-10 13:52 發表
yes ar, I lose a lot of hair too. When will it stop?

你B又係3月30日出生的嗎, 我個B都係呀 ~~

仲有, 我又係勁甩, 甩到我99成日話我, 佢話呀B過左100日做呀媽係會勁甩頭髮架!!!

3月30日晚上8時, 寶寶出世了 重3.01KG
要身體健康呀

複式洋房

根據D FRIEND既經驗應該會甩到BB 6個月大左右

Birth: 14/3

別墅

其實我做女時已經成日甩好多頭髮
我屋企4姊妹個個都甩, 搞到我老豆見到就嬲:D
不過到陀bb時出奇地無乜點甩
仲以為以後都唔甩, 開心左好耐
點知最近發現呢個"病"又返黎
而家成地都係我d頭髮

禁止訪問

回覆 2# GH628 的文章

男爵府

hashtag影視迷勳章

我反而多頭髮左@@連我剪開果個C父都覺得(搵佢剪左7年)!!

首頁

尾頁

跳至