嬰兒用品

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

TWINS MA MA CLUB(PATR 6)

List updated as follow:

如有錯漏,多多包函,請pm通知我更新.thanks!

updated on 26/8/2004

1)loloma.............(20/11/91)孖仔
2)mrs.leung........(8/10/94)孖女
3)onlokma..........(??/12/98)孖仔
4)CCHOW22........( ??/03/00)孖仔
5)3kids..............(19/07/00)孖仔
6)twinsma..........(06/09/00)孖女
7)4KidsMom........(24/12/00)孖仔, 宏康/滿康
8)Taofungshan.....(27/12/00)孖仔,Joshua&Joseph
9)twinsmama......(??/12/00)孖仔
10)Heidi媽..........(05/03/01)孖仔,Dickson&Michael
11)H&WMama.......(07/03/01)孖仔
12)choychoy.........(??/03/01)孖仔
13)twins媽............(??/??/01)龍鳳
14)twingirls.......(13/06/01)孖女, Melissa & Nicola
15)twinsmother (12/09/01)孖女, 倩樂 & 倩妏
16)Twinsmami......(27/12/01)龍鳳,芷琳/梓謙
17)marblema.......(05/02/02) 龍鳳, 錚熹/鈺然
18)meijing...........(28/02/02)孖女, 嘉晴/海晴
19)蚊滋媽咪..........(13/06/02)孖女
20)TwinsMaMa......(??/06/02)孖女
21)LEON.(10/07/02)孖女,Janice&Joey(呈呈/頌頌)
22)blue_blueberry(25/07/02)孖女,sharon & sherry
23)irenepang803.(27/07/02)孖女, Suei & Summi
24)jc0901...........(31/07/02)龍鳳, Oscar & Esther
25)leunk..............(01/08/02)孖女, 靜言 & 靜柔
26)Babe..............(07/08/02)孖仔, Justin & Julian
27)小孖

大宅

Re: TWINS MA MA CLUB(PATR 6)

蚊滋媽:
恭喜您呀 原來你生左小b,如你hb所願小b出黎攞聖誕禮物,我諗小b都係你地今年最好嘅聖誕禮物,hehe 孖b而家係咪mama幫你湊,你都要多d休息呀.

大宅

keroppipooh:
預祝你生對肥肥白白,健健康康嘅孖b,記得出院後上黎報喜呀. :lol:

大宅

我報到先!

天氣轉凍,屋企三兄妹都流鼻涕同幾聲咳! 我hb呢個week都仲放假,所以日日都會同三隻馬騮仔去街,大家最近去過d乜地方適合細b玩呢?

我又搵到份part-time工啦,今次時間好正係9am-1230pm,文職細公司係TST,10號開工lu!

keroppipooh,
祝您生產順利,孖b健康肥白!

蚊滋媽咪,
恭喜!!孖女多左個細佬定細妹呀?有新工人未呀?孖女返學未呢?得閒post細b相俾大家開心下!

男爵府

hi all,
我都〝呀〞番個位報到先!今日天氣好凍,記緊多穿衣。

irene,
係咪湊慣孖女吾想離開佢地?仲吾去番工睇你都似,我咪又係。

jc

男爵府

hi leon / all,
你真好,話搵工就搵到工,話番工就即刻有番工。工人姐姐仲未番hk?仲要做全職湊仔婆做到幾時?

有位bk mami曾相約孖b去尖咀little gym玩,奈何時間吾就所以無去到,上綱睇過地方吾錯,若可能的話我地twins club都可以book番個期玩,web site如下:www.littlegym.com

jc

大宅

jc,
真好!有你在線陪我傾計!孖女訓緊,老公同亞仔去街街!

工人姐姐今個星期日先返!其實搵份part-time唔係好難,不過人工真係唔高(同工人姐姐差不多),但唔做野而屋企又有工人,有時自己都嫌自己好廢!但係搵全日工又唔放心工人,仔女有病仲麻煩!始終part-time工冇需要咁交帶,唔需要OT,唯有亞Qd唸返工當學野順便賺少少使用! :-|

大宅

present.

男爵府

hi leon,
bk至衰冇左〝在線上〞lee個signal,好多時都吾知邊個係shu邊個吾在,sometimes似傻瓜咁自已up一大餐。

babe,
nice to see u here!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

irenepang n leon,
我生左孖b會上黎報喜的,謝謝。

大宅

jc,

在線上其實冇意思, 就算'在線上'都可以不在線上. 似傻瓜咁自已up一大餐都冇所謂, 遲早都一定有人睇到, 總之在此刻講左心想講的說話就算啦.

男爵府

hi keroppipooh ,
恭喜哂!多休息。

jc ee

男爵府

hi babe,
咁又係。
喂,你對貝寶點呀?next yr. k1是否會轉另外一間幼稚園?

jc

大宅

ha, ha, jc,

keroppipooh 聽日先入院生, 點解你講到佢好似已經生左?

Anyway, keroppipooh, 祝一切順利!

男爵府

hi keroppipooh / babe,
係喎,sorry睇錯左!

jc

大宅

jc,
早幾日睇newspaper見到介紹sky tower 既club house,嘩!睇到我口水流,俾小朋友玩個地方真正,而for lady既都唔錯!仲有琴室租用,咁就唔駛係未肯定個細路係咪有興趣學琴而去世買琴啦! :-P

大宅

jc0901 寫道:
你對貝寶點呀?next yr. k1是否會轉另外一間幼稚園?

jc,

託賴港島區有幾間熱門幼稚園都收左jj, 九龍區考左一間但未知結果. 係咪真係會轉校就未決定.

大宅

LEON 寫道:
早幾日睇newspaper見到介紹sky tower 既club house,嘩!睇到我口水流.....

咁將來咪可以去jc樹攪gathering囉

大宅

jc,
咁你對孖寶k1又會轉校嗎?咁轉去邊間呢? 最為好小學亞仔讀男拔亞女讀女拔,不過亞爸個河包就會嘔凸! :mrgreen:

大宅

Babe,
Babe 寫道:
咁將來咪可以去jc樹攪gathering囉

係呀係呀!我講咁多就係博係jc樹攪gathering之麻! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

首頁
12345...52

尾頁

跳至