婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問荃灣或者旺角有否好的婦產科醫生介紹,價錢如何?

民房

一直看開張怡雲醫生(屯門) , 後來看了 mak 潔慈醫生(尖沙咀), 因為交通方便D.

但還是感覺張怡雲醫生好D, 雖然住得遠, 對上一次,也去了屯門.
其他意見?

大宅

荃灣綠楊 ~ 盧乃本. 又有經驗又細心!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

張怡雲及盧乃本我兩個都睇過,兩個都唔ok,做野好行貨,尤其是張,多年前比佢累無端端做咗d唔應該做嘅手術。旺角華比銀行大厦黃建明一流,極細心同有經驗,好多醫護人員都揾佢接,我生果時醫院d呀嬸都話佢極好,第時個新抱生都揾佢,電話係23923080,一般私家價錢都係差不多,所以只需要考慮醫生質數。

複式洋房

mk...黃X銧...好!價錢可接受,姑娘好!我剛搵完佢邦我做手術,做左好似無做咁....最緊要有個樣講果樣...比我覺得佢好PRO.;預約左唔使等.....
希望啱你!!!!!!!!!!

大宅

曾祥風醫生
他在婦產科的經驗非常豐富,收費都算合理。
電話:23771228(佐敦)

大宅

原帖由 sanalexx 於 09-7-12 13:21 發表
mk...黃X銧...好!價錢可接受,姑娘好!我剛搵完佢邦我做手術,做左好似無做咁....最緊要有個樣講果樣...比我覺得佢好PRO.;預約左唔使等.....
希望啱你!!!!!!!!!! ...

please give me tel. no. thank you very much!

首頁

尾頁

跳至